У ніч з 30 на 31 травня на Канівщині просто на день народження застрелили єгеря, інспектора історико-культурного заповідника «Трахтемирів» 26-річного Олега Кудряшова. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

 

Інформацію «Прочерку» підтвердили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Там зазначили, що чули про трагедію, проте оскільки загиблий був працівником приватного мисливського господарства, утвореного на території історико-культурного заповідника, – «Аграрно-екологічного об'єднання «Трахтемирів», – то це не їхня справа.

В обласному управлінні міліції виданню підтвердили факт вбивства людини в Канівському районі і повідомили, що нині відкрито кримінальне провадження з цього приводу.

Директор АЕО «Трахтемирів» Олександр Сіренко в коментарі «Прочерку» зазначив лише, що їхній працівник дійсно загинув і нині вже похований у місті Смілі, де він жив.

– За 13 років мого керівництва така трагедія сталася вперше. Нині канівською міліцією проводяться слідчі дії, – повідомив Олександр Васильович.

За інформацією джерел «Прочерку», на похороні Олега Кудряшова було і київське керівництво загиблого, яке схвально відгукувалося про роботу хлопця, зауважуючи, що нині такого працівника знайти складно.

Нагадаємо, що приватне мисливське господарство, яке знаходиться на території історико-культурного заповідника «Трахтемирів», колись належало екс-голові «Нафтогазу України» Ігорю Бакаю.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Ніна 20.02.2014 21:30
Чи є якісь відомості про причину загибелі Олега Кудряшова. Хто це зробив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100