реклама Делікат

Малиновський: "Сьогодні повернулися страшні часи радянської системи…"

Малиновський: "Сьогодні повернулися страшні часи радянської системи…"

З 28 епізодами про ситуацію в оточенні губернатора Черкащини Сергія Тулуба обіцяє познайомити черкащан соціаліст та колишній народний депутат Олексій Малиновський.

Нагадаємо, що редакція газети «Народна правда» розпочала серію матеріалів про тих людей, хто прийшов в область виконувати президентську програму «Назустріч людям». Матеріал під назвою «Чего изволите»? вже опублікований. Детальніше про серію публікацій Олексій Петрович розповів «Прочерку».

– Оприлюднювати свої матеріали планую щотижня. Всього маю 28 епізодів. Хочу просто таким чином звернутися до виборців з питанням: «Хто є хто сьогодні?». Не чіпатиму Сергія Тулуба, але цікаво те, хто біля нього сьогодні, – розповів «Прочерку» Олексій Малиновський. – Ключовим буде епізод по Корсуню, по землі, по Пустовіту, який був там колись головою РДА. Іншого виходу, крім як озвучити цю інформацію, я на сьогодні не бачу.

– Чому обрали саме публічний метод, а не звернення в правоохоронні органи?

– Бо іншого методу немає! Я вже звертався і до Лісового, і до Медведька, і до Піскуна (коли він був генпрокурором). Але кожна влада має свої дивіденти. Он Лісовий – був і при попередній владі прокурором області, і при нинішній владі те ж саме. У мене є відповіді від Лісового при попередній владі, і при нинішній. Це абсолютно протилежні відповіді!

– Чи не боїтеся таку серію епізодів опубліковувати?

– Ні. Я вже пройшов усі варіанти. Знаєте, я отримав такий плювок в очі на цих виборах. Вони мені сказали так, мовляв, ти ж працював, а сьогодні хай інші працюють. Мене обурило те, начебто я рвався у владу, начебто мені це треба. А мені цього не треба. Я втомився від цього. Тож просто пояснюю виборцям хто є хто…

– Що думаєте щодо тези про відсутність політичних конкурентів в області у Партії регіонів? 

– Погано, що у влади дійсно на сьогодні немає політичних конкурентів. Зате є диктатура і дуже жорстка. Справа в тому, що сьогодні повернулися страшні часи радянської системи… А опозиції сьогодні немає взагалі. Є клоунада. Юля (Тимошенко – лідер «Батьківщини» – Ред.) – це взагалі для мене закрита тема. Ну є партія «Свобода» і що? При Кучмі було легше, ніж сьогодні, але нічого. Шукатимемо варіанти боротьби!

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Фігаро 06.02.2011 08:09
Пишіть, пишіть, пане Малиновський, почитаємо. Мотиви залиште при собі, давайте фактаж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Максим 04.02.2011 11:18
Пан Малиновський, ви схожі на дворового пса, який жаліється, що нікому не потрібен. Мабуть "плювок на виборах" був не досить дохідливий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 AKA 04.02.2011 11:05
Перестаньте смешить людей. Ваши 28 эпизодов никому не интересны, как и вы сами. Поймите, что избирателям нет дела до "нафталиновых" политиков!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Frontmen 02.02.2011 19:56
Молодець Маліновський! Має свою точку зору і мужність її висловлювати. Такого пресу дійсно 20 років не було. Але це до пори, до часу - люди регіоналів ненавидять, місцеві вибори вони сфальшували, влада тримається на залякуванні ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Ursus 02.02.2011 17:31
Свистіти про це треба було ще тоді, коли Мороз продався регіоналам. Щось пізно спохватився!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100