реклама Делікат

Через тиск влади на Федерацію футболу в України можуть відібрати право на проведення Чемпіонату

Через тиск влади на Федерацію футболу в України можуть відібрати право на проведення Чемпіонату

Свій внесок у зміщення зі своєї посади президента ФФУ Григорія Суркіса зробила Федерація футболу Черкаської області.

Як підтвердив «Прочерку» голова ФФ Черкаської області Володимир Фощій,  1 лютого, відбулося засідання обласної федерації, на якому сформульовано і надіслано у ФФУ свою позицію стосовно президентства Григорія Суркіса. У ньому йдеться про готовність не ініціювати проведення позачергового з’їзду ФФУ з розглядом питання відставки її президента, але підтверджуються претензії до нього. Такого змісту звернення нині за повідомленням преси приймаються у всіх областях. Підставою є погроза ФІФА та УЄФА позбавити Україну права проводити ЄВРО-2012 через тиск влади на ФФУ.

На звернення «Прочерку» прокоментувати власне бачення футбольного скандалу Володимир Григорович зауважив: «Ви самі не бачите, яка зараз ситуація?».

У Федерації футболу України офіційно відмовляються надавати будь-яку інформацію. У столичному будинку футболу чекають відповідей від 38 колективних членів ФФУ, щоб 4 лютого провести засідання і проінформувати ФІФА та УЄФА щодо ситуації в українському футболі.

Напруга навколо ЄВРО стає дедалі більшою. Схоже, що в нашій області, як і по всій країні, забули, що саме Суркіс «привіз» Євро-2012 в Україну….

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Фігаро 06.02.2011 08:02
Деяких президентів футбольних клубів черкаської області викликали в ОДА і вимагали підписати листа проти Суркіса. Кому погрожували, кому обіцяли. Плювати мені на Суркіса, але я про інше...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 гонта 03.02.2011 17:34
А всетаки вони молодці. Як Мойша Платіні захистив Грішу Суркіса- супер. І які там УЕФА, ПФУ,ФІФА...- то лише ширма.І вся українська владе на чолі з Доном лише соплі підтерли. Ось у кого українцям треба вчитись своїх захищати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 черкаска 03.02.2011 13:23
Вчимо мову:
"Чемпіонат Еуропи з копанки - 2012".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Ursus 03.02.2011 11:47
Ідіоти! :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100