реклама Делікат

Протягом 2010 року у Черкасах створено близько 7,5 тис робочих місць, що майже на 20% більше, ніж у 2009 році. Про це повідомила заступник директора Черкаського міського центру зайнятості Наталя  Прудівус.

Нині вимоги роботодавців до тих, хто наймається на роботу, високі

Нині вимоги роботодавців до тих, хто наймається на роботу, високі

За її словами, чисельність незайнятих громадян, які протягом 2010 року користувалися послугами служби зайнятості, зменшилась на 5,4% порівняно з 2009 роком, і становить майже 15 тисяч.

На сьогодні на ринку праці є попит у продавцях, торгівельних представниках, кухарях, швачках, слюсарях, токарях, електрозварювальниках, водіях автомобілів, електромонтерах. Також є попит на управлінців середньої ланки та менеджерів, – зазначила пані Наталя.

Як повідомила Наталя Валеріївна, важко влаштуватися дизайнерам, економістам, ветеринарам, фармацевтам та візажистам.

– Більшість наших безробітних – висококваліфіковані працівники, які на попередньому місці роботи мали високі заробітні плати. Тому нам досить важко у цьому плані пропонувати роботу із заробітною платою на рівні старої або вищу, ніж стара, – розповіла пані Наталя.

За словами генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Ходак», голови організації роботодавців м. Черкаси Володимира Ходака, нині вимоги роботодавців до тих, хто наймається на роботу, високі.

Важлива історія людини. Якщо у неї є бажання працювати на хорошому підприємстві, то вона повинна «відповідати» певним нормам. У неї не повинно бути проблем, типу працював, створив там певні проблеми, пішов звідти і шукає нову роботу, – зауважив пан Володимир.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Фігаро 07.02.2011 16:18
Ось і в мене: дві вищих освіти і відсутність роботи.
Приємно хоч тут бути у більшості! (див. назву статті)
:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Краса 03.02.2011 17:37
Скоро вся країна буде без роботи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 гонта 03.02.2011 16:55
Коли називають цифри про створення "нових" робочих місць, варто називати цифру про скорочення "старих"робочих місць. Тоді люди б знали, що ніякого 20-и відсоткового зростання не має, а є спад у 8-м відсотків. Так що "голубі" кінчайте брехати і гратись в цифри. Це вас не спасе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100