реклама Делікат

"Зроблено крок до утворення в Черкасах районних адміністрацій"

"Зроблено крок до утворення в Черкасах районних адміністрацій"

На сесії Черкаської міськради у четвер, 3 лютого, депутати прийняли рішення про скасування свого ж попереднього рішення про делегування повноважень Соснівській і Придніпровській райрадам. За словами керуючого справами виконавчого комітету Черкаської міськради Миколи Кудрявцева, таке рішення ради – ще один крок до утворення в Черкасах районних адміністрацій.

– Соснівська і Придніпровська райради існуватимуть і функції виконавчих органів виконуватимуть: це управління праці, соцзахист тощо. Тобто населення нічого не помітить. Це більш юридичні питання. І якщо у 2012 році відбудуться чергові вибори, то до цих районних у місті рад знову можуть обрати депутатів, але міськрада знову може не дати їм повноважень, бо управління здійснюватиме через адміністрації. Адже представницький орган і представництво громади це одне, а управління районами у містах як компетенція міськради – інше, – пояснив Микола Сергійович.

Тепер департамент забезпечення діяльності виконавчого комітету повинен до 1 квітня подати на затвердження положення про адміністрацію, структуру і штатну чисельність. А з 1 травня орієнтовно працівники адміністрацій повинні приступити до роботи.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Спецкор 04.02.2011 18:37
Коментар фахівця, на відміну від... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 грант 04.02.2011 16:27
Кудрявцев хоч сам зрозумів, що сказав? Своїм "це одне, а те - інше" нагадав Свирида Петровича Голохвастова... :lol: "Очень і очень..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100