Черкаське міське управління ГУ Держсанепідслужби у Черкаській області винесло постанову щодо призупинення експлуатації закладу кафе-піцерія «1+1».


Нагадаємо, за останні кілька днів 11 осіб звернулось до медичних закладів за допомогою із ознаками отруєння. Всі хворі госпіталізовані з попереднім діагнозом «Гострий гастроентероколіт середньої важкості». За результатами санепідрозслідування та вивчення обставин виникнення захворювання встановлено, що всі постраждалі відвідували 7 червня кафе-піцерію «1+1». За фактом інфекційного захворювання оголошено надзвичайну ситуацію об’єктового рівня. Вогнище інфекційного захворювання на сьогодні локалізовано.

Санепідслужба провела комплексне санітарно-епідеміологічне обстеження кафе, під час якого відібрані для лабораторних досліджень зразки харчової продукції та взяті гігієнічні змиви.

Під час обстеження виявлені порушення санітарних норм і правил для приготування страв, порушення правил товарного сусідства. За наслідками обстеження Черкаським міським управлінням ГУ Держсанепідслужби у Черкаській області винесено постанову щодо призупинення експлуатації закладу, господаря кафе як фізичну особу притягнуто до адміністративної відповідальності, вилучено з обігу 4 кг недоброякісної продукції, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100