реклама Делікат

bazar Підприємливий 42-річним черкащанин хотів придбати торгівельний кіоск, а натомість придбав собі проблеми, повідомляє ВЗГ УМВС в Черкаській області. Перебуваючи на території привокзального базару, він ходив та питав чи ніхто з підприємців не продає своє торгівельне місце. Відгукнувся один чоловік, який повідомив, що має намір продати кіоск, який знаходиться на території базару. Оглянувши свою майбутню власність, покупець навіть нічого не запідозрив. Зійшлись чоловіки на сумі 4500 доларів США. На запитання: «Як будемо оформляти нашу угоду?», - «власник кіоску» відповів: «Я напишу тобі розписку, що ти мені передав гроші, а я тобі кіоск».
Через декілька днів новоспечений власник вже мав завозити товар до магазинчику, проте зробити цього не зміг, адже прийшовши до новопридбаного торгівельного місця, побачив там все тих же людей, які торгували там і раніше. Почавши з’ясовувати ситуацію, невдаха-покупець зрозумів, що потрапив на гачок шахрая. Адже власником даного кіоску був не той, хто його продав, а зовсім інша особа.
Ошуканий чоловік звернувся до міліції. Правоохоронці почали пошук, в результаті якого шахрай був затриманий. Ним виявився 36-річний черкащанин, який у всьому скоєному зізнався. Тепер його долю буде вирішувати суд.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100