реклама Делікат

Цього разу відкриття фестивалю буде присвячене дню закоханих

Цього разу відкриття фестивалю буде присвячене дню закоханих

Традиційний фестиваль «Крижталь» вчетверте пройде в Черкасах. Відкриття, присвячене Дню закоханих, відбудеться у неділю 13 лютого у сквері за обласною радою. Початок свята – о 18 годині. Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

– Цього року в кризі оживуть герої улюблених мультфільмів та світові архітектурні споруди. Також відчуття Валентинового свята передасть центральна алея скверу, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політки Ірина Топчій.

Конкурсної програми цього разу організатори вирішили не проводити. Відтак скульпторів не буде.

– Черкасців і гостей міста запрошую на «Крижталь-2011», який стане поєднанням поколінь. Адже будуть створені зони різних мультиплікаційних часів: радянська, українська, сучасна. Відтак відвідувачі на одному майданчику побачать домовичка Кузю, Карлсона, героїв із мультику «Жив був пес», Шрека і білку з «Льодовикового періоду», – зазначає міський голова Черкас Сергій Одарич.

Із світових архітектурних споруд можна буде милуватися Сфінксом, Ейфелевою вежею, Біг Беном, Колізеєм. Фестиваль триватиме в залежності від примх погоди. Минулого року фестиваль був присвячений творам Миколи Гоголя.

Нагадаємо, організатори фестивалю ще в грудні побоювалися, що він може зірватися через теплу погоду. Однак за даними Українського гідрометцентру, 13 лютого очікується 13 градусів морозу.

Фото з блогу Сергія Криниці.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Я 08.02.2011 19:58
Я можна вашу статтю поцупити для сайту http://festyvali.org.ua , звісно, з посиланням на вашу новину
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Краса 07.02.2011 18:50
13-того 13 градусів, а 14-того скільки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 АГА 07.02.2011 17:04
Все развлекаются!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100