реклама Делікат

Цими вихідними звичка деяких людей курити у ліжку вкотре довела свою небезпечність. Так, це стало причиною пожежі у приватному будинку і у квартирі. На жаль, господаря будинку врятувати не вдалося.

Близько шостої години вечора, 5 лютого, у Черкасах в приватному житловому будинку, що знаходиться по провулку Рибальський, виникла пожежа. Через лічені хвилини на місці пожежі вже працювали чергові караули СДПЧ-2 та аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Рятувальників одразу повідомили про те, що в охопленому вогнем будинку залишився чоловік. Намагаючись врятувати людину, співробітники МНС, попри загрозу обвалу конструкцій, увійшли до палаючої будівлі. Серед густого диму в одній з кімнат вони знайшли господаря. На жаль, усі спроби повернути чоловіка до життя видалися марними. Як з'ясувалося, 45-річний чоловік був прихильником оковитої, та ще й закурити в ліжку. Саме ця згубна звичка й позбавила його життя.

Наступного дня, 6 лютого, близько сьомої години ранку, у Черкасах, з цієї ж причини виникла пожежа в одній із квартир п'ятиповерхового житлового будинку, що по вулиці Смілянській. Винуватцем пожежі став внук власника квартири, який закуривши цигарку у ліжку, заснув. Цього разу, на щастя, вогонь ні в кого не забрав життя.

Про це повідомляє прес-служба МНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100