реклама Делікат

Один з етапів міжнародного інтелектуального телевізійного шоу «Самый умный», який відбувся у кінці січня в Москві, виграв черкасець Богдан Максимець. «Найрозумніший» хлопчик навчається в 6-А класі черкаської спеціалізованої школи №13.

– Ми часто сім’єю по телевізору дивимося це шоу. Одного разу з анонсу дізналися, що в ньому можна взяти участь. Заповнили декілька заявок, пройшли співбесіду, згодом «здолали» київський етап і так потрапили в Москву, – ділиться враженнями мама Еліна Георгіївна.

У фіналі етапу Богдан переміг дівчинку із Вінниці та хлопця із Казахстану. Відтак черкасець став членом клубу найрозумніших і потрапив у великий фінал шоу. Спеціальною темою для програми він обрав імператора Октавіана Августа, адже любить історію та географію.

– Богдан – розумна і допитлива дитина, добре навчається, вчителі ним задоволені. Як розповідає бібліотекар школи, хлопець є постійним відвідувачем бібліотеки. Своєю працею він й досягнув зазначеної перемоги. Бажаю йому на цьому не зупинятися й досягти багато успіху, – зазначає директор спеціалізованої школи №13 Валерій Добровольський.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100