реклама Делікат

Оперативними працівниками УДСБЕЗ викрито «земельного» хабарника, який вимагав від громадян грошові кошти за не притягнення до відповідальності при порушенні земельного законодавства під час використання земельних ділянок. Правоохоронці затримали хабарника учора, 8 лютого, під час передачі 6,5 тис. грн.

Як повідомив начальник УМВС України в Черкаській області полковник міліції Валерій Дерновий, до працівників міліції надійшла інформація про те, що один з працівників управління Держкомзему у місті Каневі та Канівському районі ГУ Держкомзему в Черкаській області, займається хабарництвом. При перевірці ця інформація знайшла своє підтвердження і спецслужби почали документування злочинної діяльності цього «службовця»: в кінці грудня він вимагав і отримав грошові кошти від громадянина за не притягнення останнього до відповідальності за порушення земельного законодавства при використанні земельної ділянки в прибережній смузі річки Дніпро, потім почав вимагати гроші від іншого громадянина і 8 лютого під час передачі 6,5 тисяч гривень, хабарника було затримано «на гарячому».

Канівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ст. 368 ч. 2 КК України, предмет хабара вилучено, створено оперативно-слідчу групу. В межах розслідування кримінальної справи вживаються заходи щодо встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності чиновника, повідомляє відділ звязків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Фігаро 10.02.2011 15:09
От люблять вони мілкоту пакувати! ОДА обходять стороною, хоча найкрупніша риба саме там.
8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100