реклама Делікат

Учора, 8 лютого, рішенням Черкаського окружного адміністративного суду екс-начальника Головного управління з питань внутрішньої політики Черкаської облдержадміністрації Елеонору Левицьку було поновлено на посаді. Про це «Прочерку» повідомили джерела з близького оточення пані Левицької.

Нагадаємо, у суді Елеонора Антонівна оскаржувала рішення голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба щодо її звільнення.

Однак, згідно закону, рішення ще може оскаржити протилежна сторона конфлікту. «Але взагалі-то, такі рішення по трудових спорах виносяться до негайного виконання. І якщо є добра воля усіх сторін конфлікту, то тепер людина повинна приступити до виконання своїх обов’язків на тій посаді, з якої була звільнена», – повідомив «Прочерку» співрозмовник.

реклама

Коментарі  

 
+4 #36 Мишанчик 14.02.2011 19:18
Геть, нерозумних "тушканчиків" з влади, владу - справжнім ТИГРАМ!!!!!! Елеоноро Антонівно, бажаю Вам успіху!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #35 Інформатор 11.02.2011 18:02
Призначили та не надовго, до управління внутрішньої політики ліквудують на слідуючому тижні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #34 Бровко 11.02.2011 17:55
Якщо Клименка рахувати переможцем? То ви тоді напевно не знаєти, чим взагалі займався це й пан на свої посаді. Це одни із "хлєбних" місць в області, за яким в черзі стоять даже ті хтр проживає "за постійним місцем проживання" тобто на ОДеській і біля Хуторів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #33 Мишанчик 11.02.2011 15:18
Цитую проня:
Привіт із Києва - ключові слова - ...з ким не хоче працювати губернатор!
Не дай боже щоб це чудо знов зацокало каблучками, зубами і чимсь там іще у будівлі обл. адміністрації, та ви тільки подивіться на те обличчя, там же великими буквами написано - заплати мені і я...., суцільний приклад корупціонера з двадцятирічним стажем біля корита.





Напевно забулись часи проведені в слідчих ізоляторах, а Елочка?
Люди скажіть коли це в козацтво приймали бабів та ще й звання полковників їм давали?Та вона ж навіть марширувати не може, суцільна показуха. Козаки пращури в могилах давно вже поперевертались ! Фу гидко, бридко. А близьке оточення то таке ж ***!

Проня, сиділи б ви, та не кавкали!!! На себе дивіться, потім інших обговорюйте!!!!

Про



Про
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #32 Перехожий 11.02.2011 01:53
Отаман Туз в управлінні показав, що правда, професіоналізм і чесність повинні бути приорітетними,а Левицька доказала це в судді. Молодці, побільше нам таких людей. Доречі,вони обидва юристи і закінчили Київський Державний університет.
От що значить (спецы).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #31 Експерт 10.02.2011 17:17
На одних "понтах" далеко не заїдете, панове регіонали!!! Виявляється в Україні за роки незалежності таки зявилися перші паростки правової держави і "неперелякані" громадяни. А ви цього і не помітили! Тож, для того, щоб повернутися до 37-го року прийдеться ще добряче попотіти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #30 Фігаро 10.02.2011 15:07
Пора вже Черевкові відновлюватись
:lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #29 Пора 10.02.2011 14:53
Взагалі підставив губернатора колишній заступник ОДА ******** по звільненню Елеонори Антонівни заради свого протеже ***, оскільки був ворогом Левицької. Тай на сьогодні його команда продовжує підставляти губернатора, пора їх розганяти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #28 Ай-я-яй 10.02.2011 13:34
Цитую Знавець:
Ситуація з Левицькою показала, як деякі підлеглі губернатора підставили свого керівника. Він же не зобовязаний особисто перевіряти обгрунтованість кожного папірця, який йому подають на підпис.
Пане Льошенко, вам не соромно? Наламали дров, щоб поставити на керівну посаду свою протеже, а виправляти ситуацію доведеться голові ОДА?!

Ай-я-яй, бідний пан губернатор, такий наївний, такий довірливий, всі його підставляють :P Пане Знавець, облиште ці ілюзії і не вводьте в оману інших: ЦЕЙ губернатор чудове у всьому орієнтується. Просто в ситуації з Левицькою не пройшло на хапок, що і вона здасться без бою. А більшість просто здрейфили, бо в когось нерви слабкуваті, а в когось рильце в пушку. Ще раз РЕСПЕКТ Елеонорі - он яку дискусію спровокувала!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #27 Макс 10.02.2011 11:43
Кадровики і юристи ОДА, які були підлеглими Льошенка! Навіщо ж так паплюжити репутацію губернатора? Він же вам довіряв, а ви так безсоромно його обманули!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100