реклама
Sucurity Police

реклама

34 депутати Черкаської міськради сьогодні на сесії проголосували «за» пропозицію регіонала, секретаря міськради Віктора Горкуна розглянути на депутатській комісії питання стосовно депутатської етики Володимира Мамалиги.

На думку Віктора Горкуна, депутат Володимир Мамалига у своїх засобах масової інформації (пан Мамалига є директором телерадіокомпанії «Антена-плюс» – Ред.) неправдиво висвітлює діяльність влади.

– Я вважаю неприпустимим залишати без реагування як викривлено деякими ЗМІ подають громаді міста прийняті міськрадою рішення. Зокрема, у новинному блоці телекомпанії «Антена-Плюс» і в сьогоднішньому випуску газети «Антенна» прийняті нами рішення були прокоментовані як такі, що зазіхають на об’єкти комунального майна, направлені на комерціалізацію лікарських засобів, відкати чиновникам при тендерах тощо, – зазначив Віктор Горкун.

Виступаючий зачитав керівнику телекомпанії Володимиру Мамализі Закон «Про статус депутатів місцевих рад», зокрема, ті пункти, де мова йде про дотримання депутатами депутатської етики.

– Ви повідомили громаду що в програмі соціально-економічного і культурного розвитку міста депутати залишили пункти, де мова йде про придбання меру клейнодів (пірнача і колара), а це брехня. Цей пункт знятий і не останню роль у цьому зіграли депутати Партії регіонів. Ще одна брехня – це те, що депутати, мовляв, залишили пункт, де мова йде про подарунки юним черкасцям на 16-річчя прапорів міста та держави, – виступав Віктор Горкун, звертаючись до Володимира Мамалиги. – А у сьогоднішній газеті ви пишете: «форма правления – произвол», «правлячая идеология – мракобесие». Ви кажете черкащанам, що вони обрали те й мають. Але ж вони голосували і за мене. А міський голова набрав в 3,5 рази більше ніж ви особисто! Тож я пропоную проголосувати за те, щоб доручити постійній депутатській комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської етики, регламенту, законності та правопорядку розглянути питання відносно депутатської етики Володимира Мамалиги, а також доручити відділу правового забезпечення вжити необхідні міри реагування щодо спростування неправдивої інформації.

У свою чергу Володимир Мамалига озвучив від себе та колеги Валерія Воротника депутатський запит, у якому він звернувся до голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, до голови обласної ради Валерія Черняка з проханням надати інформацію щодо 1) меж заповідної території «Черкаські берегові схили» площею 2850 га (сюди ввійшов і мікрорайон «Соснівка»), 2) відповідальності службових осіб та структурних підрозділів щодо реалізації положення про заповідну територію «Черкаські берегові схили, 3) наявність обмежень щодо використання даної території, 4) наявність реагування правоохоронних органів на порушення чинного законодавства у межах даної заповідної території.

Відповідна депутатська пропозиція не знайшла необхідної підтримки серед депутатів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 Kotovsky 14.02.2011 12:53
Цитую жужа:
Мамалига та Воротник - МОЛОДЦІ! Так занадто епатажні, але уявіть яким би сірим було наше місто без них

З народного гумору: "Одного разу потрапили лісові звірі в пастку - глибоку яму. Ніяк з неї не вибратись..." Так от Воротник з Мамалигою як ота лисиця з цього анекдоту. Нагадати як вона сама про себе говорила, чим вона цінна для "лісу"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 Ramzes 11.02.2011 23:15
Мамалыга зарабатывал на жизнь тем, что снимал покрышки, а сейчас возомнил себя правдорубом! Одно из самых ***изданий, которое ставит своей целью не донесение достоверной информации к читателям-телезрителям, а лишь точку зрения *** Мамылыги. Припоминаю как на сайте "Антенна" в октябре 2010 был опубликован соцопрос, по результатам которого Мамалыга "беззаперечно" набирает 37-38 % голосов избирателей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #12 жужа 11.02.2011 19:55
Мамалига та Воротник - МОЛОДЦІ! Так занадто епатажні, але уявіть яким би сірим було наше місто без них, гарні журналісти і веселі хлопці. Успіху Вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Kotovsky 11.02.2011 13:05
Мабуть у них закінчилась вибухівка, що була прихована ще з Придністров'я, або закінчились автомобілі, щоб підривати, а інакше про що писати в своїй брехливій газеті, та про що ще брехати з екрану телевізора. Навіть якщо і пройде їхній запит, так вони все одно на одне слово правди - десять слів прибрешуть. Такі вони нинішні "незалежні" ні від кого, крім грошей, журналісти "героїчної" медіагрупи, (ті що залишились).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Frontmen 10.02.2011 19:44
Сергіє Олеговичу, кого ти науськуєш виступати? - *** та ***.. Кепські твої справи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 спецкор Егор 10.02.2011 19:19
видели бы вы как нашо секрет*** Горкун брехало на забастовке троллейбусников лоббируя интерессы автолобби!(2003-народ это непорозуминня выгнал!)сейчас его обурюе що про его деятельность(хо ть я и не поклонник Мамалыги)хоть кто-то говорит правду.воно хоть бы разобралось(Гор кун)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Краса 10.02.2011 16:53
Так вот за что Набокине дали фас на Антену.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Лмила 10.02.2011 16:18
Мамалига і етика поняття не сумісні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #6 Утіпутін 10.02.2011 15:22
Чиє б про рейтинги мичало, а Горкунове б мовчало! Ясне діло, що в Мамалиги рейтинг в разИ менший від Одарича - бо харизмою не вийшов. Але якби того ж Горкуна поставили Мамализі в конкуренти на будь-якій дільниці, доблесний "списочний" регіонал всюди пролітав би, як фанера над Парижем!
ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ. Чув таке, Горкун?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Компетентный 10.02.2011 14:43
Черкаські берегові схили», Андреевская дача -за этой информацией торчат уши Лешенка. А винни-пух с пятачком только озвучивают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100