реклама

реклама

Дізнавшись з оперативних джерел, що 38-річний мешканець Смілянського району незаконно займається реалізацією горілчаних напоїв невідомого походження, співробітники податкової міліції Черкаської області вирішили затримати його «на гарячому». Для цього податківцям довелося домовитися з ним про купівлю невеликої партії фальсифікату.

Під час цієї зустрічі чоловік і був затриманий оперативниками в момент отримання готівки. В результаті огляду автомобіля правопорушника було виявлено та вилучено більше 2 тисяч літрів водно-спиртової суміші в пластикових ємкостях на суму майже 80 тисяч гривень.

Виявилося, що затриманий громадянин у власному помешканні здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв, змішуючи етиловий спирт з водою. Отриманий купаж розливав у пластикові каністри. Працюючи водієм-дальнобійником мав змогу реалізовувати алкогольні напої в різних населених пунктах, не привертаючи до себе увагу правоохоронних органів. Справа була поставлена на потік, тому до збуту горілчаного фальсифікату правопорушник залучив свого знайомого. Саморобну горілку збував охочим до дешевого товару громадянам за прийнятною ціною.

Наразі порушено кримінальну справу, триває слідство. Про це повідомляє УПМ ДПА в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Фігаро 11.02.2011 07:29
Так і буде. Наші можновладці замість того, щоб наповнювати бюджет податками від обіцяного відновлення виробництва, закривають бюджетні дірки за рахунок підняття тих же акцизів. А там, де дороговизна і відсутність можливості покупців платити за якісний товар, виникає пропозиція дешевої підробки.
Скоро у таких пластикових пляшках нам пропонуватимуть бензин-самогон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100