реклама
Sucurity Police

реклама

35-річний житель села Тарасівка Чорнобаївського району, відсвяткувавши із своїм товаришем отримання посвідчення водія, перебуваючи у стані сильного алкогольного спяніння, вирішив розвіятися з товаришем та покататися селом на ВАЗі.


Рухаючись по населенному пункті, горе-водій не помітив, що збоку проїжджої частини знаходився 45-річний його односельчанин. У результаті наїзду пішохід отримав смертельну травму, а автомобіль злетів у кювет.

Побачивши, що в попутному з ними напрямку їхав, якийсь автомобіль, пасажир ВАЗа вискочив з машини та стягнув тіло односельчанина з проїжджої частини в кювет. Потім злочинці декілька разів пробували виїхати із кювету та напевно втекти з місця пригоди. Але усі спроби закінчувались невдало, виїхати їм не вдалося.

Незабаром на місце пригоди уже прибули працівники ДАІ та медичної служби. Водій та пассажир автомобіля ВАЗа були доставленні до відділу міліції. На даний час порушена кримінальна справа та проводяться слідчі дії. Про це повідомляє прес-служба обласного ДАІ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100