реклама

реклама

14 лютого 2010 року Черкаська молодь об’єднається в арт-мобі «Кохання важливе – захистіть його». Спочатку спеціально підготовлені волонтери розмістяться на площі перед Черкаським національним університетом у формі серця. До них доєднаються всі бажаючі, через 30 секунд  присутні перестрояться у форму презервативу і ще 30 секунд знову - у серце, ще раз анімація з людей набуває форми презервативу та серця. Потім учасники вільно розходяться.

У ході акції волонтери розповсюджуватимуть інформаційно-просвітницькі матеріали, розроблені проектом USAID «Разом до здоров’я» у співпраці з Міністерством охорони здоров’я. Також роздаватимуть презервативи. Щоб якомога ясніше донести до студентів потребу в захищеному коханні, волонтери будуть під парасольками з наліпленими сердечками – мовляв, парасоля нас захищає від дощу, так само й презерватив захищає від ВІЛ/СНІДу та небажаної вагітності.

Поруч з волонтерами планується участь лікарів Центру планування сім’ї та центру ВІЛ/СНІДУ, які в разі необхідності проводитимуть консультації і відповідатимуть на запитання щодо збереження репродуктивного здоров’я. Також за бажанням студентів, зможуть провести безкоштовний тест на ВІЛ/СНІД у мобільній амбулаторії.

Загалом завданням акції є формування усвідомленого ставлення молоді до здорового способу життя, до безпечної сексуальної поведінки, зокрема профілактики ІПСШ (інфекцій, що передаються статевим шляхом) та ВІЛ і збереження репродуктивного здоров’я за допомогою проведення просвітницької акцій серед студентської молоді.

Такі акції відбудуться в місцях найбільшої концентрації молоді – Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького та Черкаському державному технологічному університеті з 9.50 до 14.50.

Організатори: Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр у партнерстві з Центром планування сім’ї, проектом USAID «Разом до здоров’я», ЧОО ВМГО «Демократичний Альянс»

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Мілаша 11.02.2011 14:27
Майже зйомни нового блокбастеру "Трансформери -ХХХ - Прибуття людей кондомів" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Семен 11.02.2011 13:19
"Гіганський презерватив до Дня закоханих з’явиться у Черкасах" - Такий гігантський, що й на ОДА налізе? Може, не розмножуватимут ься.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100