реклама
Sucurity Police

реклама

Улітку 2010 року двоє черкащан намагалися перевезти через кордон у Росію старовинні монети та прикраси. Однак не вдалося. Нині їх долю вирішує суд. Санкція статей, за якими обвинувачуються вказані особи, передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

– Прокуратурою області затверджено обвинувальний висновок та направлено до суду для розгляду по суті кримінальну справу за обвинуваченням двох братів жителів Черкащини у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 201 (Контрабанда) КК України за фактом замаху на контрабанду, – розповідає начальник відділу прокуратури області Юрій Безщасний.

Нагадаємо, що брати, працюючи провідниками на залізничному транспорті та здійснюючи рейси міжнародного сполучення, влітку 2010 року намагалися незаконно перевезти через митний кордон України на територію Російської Федерації близько 100 предметів старовини (монети, прикраси та ін.), які відносяться до історичних та культурних цінностей України.

Під час невдалої спроби перетнути кордон з унікальним багажем, чоловіки були затримані працівниками правоохоронних органів.

На разі долю братів вирішує суд. Про це повідомила прес-секретар прокурора області Ольга Лактіонова.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 гонта 11.02.2011 18:07
За 100 монет - посадять. За 100 млн.євро на яхту, віллу в Дубаї і т.д. - призначать губернатором. Тож не можна бути вагонним злодієм по президентські - шлепером.Це як піть дать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100