реклама

реклама

Supermarket Довгоочікуваний запуск виробництва на заводі із виробництва стелажного обладнання французької компанії «Rasec» відбудеться наприкінці березня, обіцяє міський голова Сергій Одарич.

За словами мера, на заводі триває фінальний етап монтажу обладнання, і у березні перша черга виробництва буде запущена. Частина обладнання ще надходить з-за кордону.

«Тобто зараз питання у тому, наскільки швидко розпочне працювати підприємство, це – до митниці та інших державних органів», - уточнив Сергій Одарич.

Спершу підприємство розпочне виробництво стелажів для супер- та гіпермаркетів, а згодом продукція буде розширена за рахунок обладнання для кас – касових боксів, конвеєрних стрічок тощо.

За даними мера, перша черга виробництва передбачає створення 50 робочих  місць, друга – ще близько 40. Відкриття заводу відкладалось декілька разів. Спершу сама компанія планувала відкрити підприємство ще у жовтні 2010 року.

Компанія «Rasec» через свій філіал в Україні ТОВ «Разек А5 Україна» придбала 12 тис. кв. м виробничих площ на території складських приміщень ВАТ «Черкаське хімволокно» і орендувала земельну ділянку площею 2,4 га у 2008 році під організацію виробництва стелажного обладнання.

Ще влітку 2010 року стало відомо, що компанія вклала у організацію виробництва 6 млн доларів, і готова була вкласти ще 4 млн доларів за умови, якщо інвесторові українська податкова поверне ПДВ на 500 тис гривень.

Продукцію черкаського підприємства компанія планує постачати на ринок Східної Європи. «Разек А5 Україна» працює в Україні з 2006 року, постачаючи обладнання мережам супермаркетів та гіпермаркетів "Ашан", "Караван", "Дари Моря", "Опера Маркет", "Епіцентр", "Нова Лінія" та "Перекресток".

реклама

Коментарі  

 
0 #3 вася резаный 19.07.2011 21:40
*** Разек....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 док 14.02.2011 09:26
Черкаському меру щось обіцяти, як ***. Тільки результат завжди один! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ОБЗТ 12.02.2011 16:36
обещаного 4 года ждем-с уже
автобан черкассы-киев
Нью Васюки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100