реклама

реклама

Міська влада Черкас встановила обмеження щодо режиму роботи закладів торгівлі та сфери послуг у житлових будинках у нічний час. Відтепер, аби отримати  документ на погодження встановлення режиму роботи із 22.00 до 8.00, у цих підприємств має бути висновок санітарно-епідеміологічної служби про відповідність об’єкта гігієнічним нормативам шумових параметрів.

– Досить часто до нас звертаються мешканці, що у тому чи іншому закладі уночі гучно лунає музика чи відвідувачі шумлять, – розповідає заступник директора департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець. – І ми маємо реагувати спільно із санстанцією та правоохоронними органами. Прийняття цього рішення полегшить задачу інспекції, адже це вже буде вважатись адміністративним порушенням, і ми зможемо не лише контролювати, але й вживати конкретні заходи щодо скасування режиму роботи закладу у нічний час.

Процедуру погодження встановлення режиму роботи має пройти кожен заклад торгівлі та сфери послуг, незалежно від того, де він розташований та в який час працює.

– Черкаси мають стати першим містом в Україні, де запроваджують таку практику, – заявляє директор департаменту економічної політики та розвитку Павло Карась. – Встановити режим усім закладам міста плануємо протягом цього року.

Документ про погодження встановлення режиму роботи видається безкоштовно на шостий робочий день від дати подання заяви суб’єктом господарювання через Єдиний дозвільний центр при міськвиконкомі.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+10 #2 Україна 14.02.2011 20:11
Це ще нічого,а от родичі з Лисянки кажуть з приходом нової влади в район у них в місті цілими днями на всих стовпах радіо варлае як при комуністах,сесі ю бачите транслюють.Людям які живуть по близу спокій тільки сниться!З немовлятами погуляти неможливо,бо бідні так бояться цих вересків по стовпах ,що замість спокійно спати в колясочках,плач уть!І куди дивлятся муніципальні інспекції?!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Бровко 14.02.2011 16:30
А як же бути із головним управлінням внутрішньої політики, якщо там *** цілими днями "шумить"? І це в центрі міста
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100