реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаським БТІ керуватиме "донецький"

Черкаським БТІ керуватиме "донецький"

На розгляд депутатів Черкаської обласної ради завтра на сесії, з-поміж інших, виноситимуться питання про призначення директора КП «Черкаське обласне об’єднання бюро технічної інвентаризації» та генерального директора КП «Облпаливо». Про це йдеться у матеріалах до чергової сесії.

Зокрема, як йдеться у проекті рішення, влада пропонує на посаду директора КП «Черкаське обласне об’єднання бюро технічної інвентаризації» призначити Олега Валерійовича Костирю, уродженця Донецька.

«Олег Валерійович починав свою трудову діяльність з гірничого майстра шахтоуправління «Донбас» ДП ДХК «Донвугілля». З 1998 по 2009 роки він працював на керівних посадах підприємств вугільної промисловості Донецької та Луганської областей… Нині О. Костиря навчається на заочному відділенні Донецького інституту Міжрегіональної академії управління персоналом за спеціальністю «Облік і аудит», – про це йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

Також на посаду генерального директора КП «Облпаливо» пропонується призначити Сергія Валентиновича Акатова. Чомусь у пояснювальній записці не повідомляється, де він народився. Зате там сказано, що свою трудову діяльність Сергій Валерійович розпочинав з електрослюсаря підземника шахтоуправління «Комсомольське» ВО «Жовтень вугілля» міста Кіровське на Донеччині. З 1998 по 2009 роки він працював на керівних посадах підприємств вугільної промисловості Донецької та Луганської областей… А з 01.2010 по 05.2010 – тимчасово виконував обов’язки директора ДП «Донецький науково-дослідний та проектний інститут».

З приводу таких призначень вже висловилася черкаська опозиція. Так, як повідомив «Прочерку» голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, депутати від їхньої політичної сили не голосуватимуть за пропоновані кандидатури.

– Оскільки це комунальні підприємства, то пропозицію вносить голова обласної ради, але ми не голосуватимемо за неї. Вважаю, що на Черкащині є багато достойних людей, професіоналів, які могли б очолити згадані підприємства, – зауважив Анатолій Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
-5 #7 Матвей 15.02.2011 17:58
На посаду тільки призначили, а вже йдуть суперечки. Нехай ділом докажуть хто "другосортні", а хто "першосортні"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 ОБЗТ 15.02.2011 14:11
http://frankensstein.livejournal.com/28553.html

Фотоотчет о Енакиево
Поездка на родину Президента (4 части)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #5 SDX7 15.02.2011 00:04
просто на Донбассе в отличие от некоторых депрессивных регионов, еще работать не разучились :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 іфіф 14.02.2011 20:41
Пропоную на посаду облоно-коногона Васю,він в 43 закінчив щколу горных мастеров ,а на главврачей всех обласных больниц четвъртую смену шахты именни засядько,главно го одласного акушера поставить забойшика и крепильщика Гришу,он хоть и не учился зато долбит будь здоров,и просто хороший человек ,а это не проффесия!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Smila 14.02.2011 20:00
Анатолію голосуй не голосуй результат відомий та і ВАм не відколеться. Потрібно було працювати Томенку Гресю в лютому 2010 року, собачка гавкає караван іде.


Варто вам вже змиритися із тим, що суспільство, навіть затуркане-забичене і від важкої фізичної праці здичавіле, від безпросвітності існування свого озвіріле, - все ж прекрасно зорієнтувалося за вчинками вашими в питанні ху із ху...
І різниця між донецькими блатними із *** під'їздів та чорнобаївськими побожними мародерами у вишиванках - не на вашу користь.
Вони крадуть і до церкви не ходять.
Ви до церкви частіше, ніж до бані ходите, але крадете не менш заполошно.
Ви - просто цинічніші.
По ділах судити казано.
Так і судимо.
І по ваших, і по донецьких ділах-дєлішках...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #2 Лмила 14.02.2011 17:37
професіоналізм явно глибокий і масивний для керівників таких спеціалізованих підприємств
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+38 #1 Бровко 14.02.2011 17:20
А що Ви думали, на Донбасі шахти закриваються і тому вирішили, що щахтарі на Черкащині зможуть працювати головними лікарями, юристами і економістами і тд А нас вони рахують "другосортними".......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100