реклама
Sucurity Police

реклама

tomeneko «Наскільки дієвою сьогодні на Черкащині є опозиція?» – з таким запитанням «Прочерк» звернувся до віце-спікера Миколи Томенка під час його перебування у Черкасах, 11 лютого. У своїй відповіді політик наголосив, що Черкащині бракує координації опозиційних сил. Мовляв, якщо проводиться акція протесту, то на неї повинно виходити кілька тисяч людей, а не 20-30. Інакше влада посміється і далі робитиме свою роботу.

– Треба дивитися на пріоритетні речі. Як на мене, то нині пріоритетами є геополітичні та соціально-економічні питання, які мусіли б бути під моніторингом і контролем опозиції. Опозиція повинна контролювати виконання бюджету на місцевому рівні і недопущення його зловживань і корупції. Зрозуміло, що якесь питання важко провести на сесії міської чи обласної рад, але варто бодай спробувати і подати альтернативу, – зазначив Микола Томенко. – Я не заперечую, що на черкаському рівні треба виступати на підтримку чи проти якоїсь локальної події. І такий метод, напевно, теж правильний. Але на сьогодні, при всій повазі до національно-визвольного руху, у мене складається враження, що нас просто роблять заручниками певної ситуації. Я проти того, щоб вся країна боролася за Степана Бандеру. Про це кажуть всі. Зате ніхто не каже про неймовірний ріст цін, про те, що підвищуються тарифи на послуги ЖКГ. Якщо зміст боротьби зводиться лише до боротьби за Бандеру, то ми підігруємо владі. В опозиційному середовищі слід домовитися про пріоритети.

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Розплата 15.02.2011 09:50
Пане Томенко, правильно Янукович вас назвав шлеперами. Бандера ГЕРОЙ життя поклав за Україну, а ви все про ковбасу та про ковбасу.
Згадайте хто ШИРКУ з Януковичем організовував, вам люди НЕ ВІРЯТЬ. Бажаю вам якнайшвидше піти в політичне небуття
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ПВУ 15.02.2011 09:19
. «Проблема еще и в том, что депутаты не верят Тимошенко. Сразу после выборов мы пытались уговорить людей Ющенко и Литвина создать большинство, сделать Тимошенко премьером, поменять генпрокурора, — рассказал «Сегодня» другой экс-бютовец, Олег Ляшко. — Я участвовал в этой работе по ее поручению. Тимошенко мне говорила: «Клади перед ними чистый лист, пускай говорят, чего они хотят, и будем решать». И я клал перед ними чистый лист — в том числе и перед Литвиным. И тогда, в ходе этих переговоров, я понял главную проблему Тимошенко — депутаты ей не верят. Почему Тигипко с ней не договорился? Потому что и он тоже ей не верит! Они мне так в глаза и говорили: мол, она нас использует и бросит. Не знаю — видимо, уже имели опыт общения
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ПВУ 15.02.2011 09:14
и в том, что она не желает слушать свое окружение. «Из 100% сказанного она выбирает 20%, которые хочет услышать. И не может отказаться от лидерства: пытается объединить оппозицию вокруг себя, вместо того, чтобы создать объединение на правах одного из равноправных партнеров
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Smila 15.02.2011 08:52
А хто ВАМ не дає? Це Вам не обжинки святкувати або гроші зароблять під час поїздок до Києва. Зараз в керівництві Черкаського БЮТ не авторитетні люди. Та і самі Ви нічого не робили коли були при владі , Ваша громадська приймальня в Черкасах була відсутня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100