реклама

реклама

Через великі морози опозиційні сили, що збиралися сьогодні, 15 лютого, збиралися пікетувати сесію Черкаської обласної ради, відмовилися від цієї ідеї.

– Через погоду вирішили не мордувати людей, тож пікетування не буде. Проте депутати обласної ради Любов Майборода, Юрій Громовський та Валентина Коваленко збираються озвучити спільну заяву. Ми також підготували заяву – «Не залякуйте – не страшно!», яка є реакцією на політику гонінь та утисків з боку влади на українських патріотів, – повідомив «Прочерку» лідер обласної організації УНП Леонід Даценко.

Мітинг опозиції 9 лютого на Соборній площі

Мітинг опозиції 9 лютого на Соборній площі

Спільна заява Черкаських обласних організацій Української народної партії та ВО «Свобода» адресована голові облдержадміністрації Сергію Тулубу та начальнику УМВС України в Черкаській області Валерію Дерновому.

«Тактика незаконного кримінального переслідування і тиску на громадян, незгодних з політикою влади, переходить на Черкащині у гостру фазу. Якщо раніше ви грозилися підприємцям порвати комунікації до їхніх об’єктів за допомогою «шалених» тракторів та оголошували про стоси кримінальних справ економічного характеру, то на початку лютого ваш тандем взявся розробляти в області «макіївську» провокацію. Під приводом розслідування факту якогось телефонного дзвінка про замінування в Черкасах будинку розгорнули безглузді і дикі міліцейські маневри навколо членів Української народної партії та ВО «Свобода», – повідомляють автори заяви.

«Усі ці обшуки, відбитки пальців, фотографії «анфас і профіль», речдоки у вигляді портрета Бандери та томика Донцова – виглядають жалюгідно!..

Ви заганяєте в свою партію цілі колективи, а люди з вашими партквитками в кишені будь-якої миті готові піти і масово проголосувати за опозицію (дивіться останні соцопитування по Центральній Україні). Ви залякуєте крупний бізнес негараздами, а він, скрутивши дулю в кишені, перереєстровується в Києві, щоб з вами більше не мати справу і не платить вам податків і податей. Та навіть чиновники вам вже оголосили війну – звільнені за вашим бажанням, вони поновлюються на роботі через суд і вимагають фінансових компенсацій за місяці свого вимушеного безробіття.

Вас ніхто не боїться. Бо ви – безсилі. Безсилі «покращити життя вже сьогодні», безсилі зупинити ріст цін, повернути борги по зарплаті, переконати інвесторів, зупинити ріст злочинності, налагодити діалог з ініціативними, розумними черкащанами. Ви загрузли у своєму вузькому колі завозних донецьких «товаріщей» та заскорузлих черкаських номенклатурників совдепівсько-кучмівського гарту. У вас – це всі знають – великі кадрові проблеми, бо ви нікому не вірите, а ті, хто міг би робити справу, не вірять вам. Ви у глухому куті, від вас навіть міліція розбігається, а молоде поповнення на зміну не поспішає…

Ви не захищаєте законів і Конституцію України, переслідуєте українських патріотів, навмисно нагнітаючи терористичну істерію.

Кінець вашого режиму вже не за горами. Ви ж бо власними руками дестабілізуєте свою оспівану стабільність. Бажаємо вам успіхів на цьому шляху», – йдеться у заяві.

– Після затримань міліцією наших активістів, ми звернулися за допомогою до депутатів усіх рівнів, включаючи Верховну Раду. Паралельно вимагаємо пояснень від правоохоронних органів, – наголосив Леонід Даценко. – На цьому тижні у нас також завершується створення ради опозиційних сил Черкащини – опозиційної адміністрації. Тому наступну акцію протесту проведемо вже спільно з усіма опозиційними силами області. Щодо питання, хто увійде в опозиційну адміністрацію, то поки що можу лише сказати, що ми звернулися з відповідною пропозицією до всіх опозиційних сил: від «Батьківщини» до КУН.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Sirko 16.02.2011 17:25
Навряд чи влада зважатиме на заяви депутатів та пікети, але все це робити все одно треба. Треба, щоб до народу дійшло, що сьгодні обшукують опозиціонерів, завтра почнуть розстрілювать ворогів народу, а післязавтра - прийдуть у сільські двори відбирати хліб. Іншого ці комуністичні покручі не вміють. І чим раніше українці це усвідомлять, тим більше шансів у нас відвернути цей сценарій і тим менші будуть втрати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100