реклама

реклама Делікат

реклама

Драбівська районна рада ухвалила рішення достроково припинити повноваження депутата Драбівської райради Наталії Орєхової, обраної депутатом від районної організації «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», йдеться на сайті «Твій місцевий депутат».

За повідомленням організаційно-кадрового відділу Драбівської районної ради, таке рішення ухвалене відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та із врахуванням особистої заяви Наталії Орєхової про припинення нею депутатських повноважень.

Нагадаємо, що 13 грудня 2012 року Апеляційний суд Черкаської області виніс вирок викладачці Драбівської дитячої школи мистецтв Наталії Орєховій – позбавити волі на три роки за те, що недогледіла двох неповнолітніх дітей. Ті втопились, купаючись у Дніпрі. Ця трагедія сталась у липні 2011 року. Тоді вчителька супроводжувала школярів під час екскурсії до Канева. Суд першої інстанції дав їй два роки умовно.

На 4 квітня 2013 року було призначено розгляд справи Орєхової Н.В. в касаційній інстанції Судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. Результати розгляду не оприлюднені.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100