реклама

реклама

Опівночі, 15 лютого, у селі Домантово Золотоноського району Черкаської області в житловому будинку стався вибух. Як з'ясувалося пізніше, вибух газового балону у приватному будинку, де проживали мати із сином, стався через порушення правил експлуатації газового устаткування.

Газовий балон, який довго не проходив перевірку, занесли із холоду до теплого приміщення. Від нагріву тиск газу в балоні збільшився і в пошкодженому корозією дні балону утворилася тріщина, через яку стався витік газу. Коли ж газ заповнив приміщення - стався вибух.

Після вибуху в будинку сталася пожежа, яка охопила усю споруду. О 2год. 20 хв пожежу було ліквідовано силами вогнеборців Золотоніського райвідділу МНС та добровільної пожежної дружини с. Домантово.

В результаті пожежі господарка помешкання отримала опіки верхніх, нижніх кінцівок та обличчя, а її 26-річний син отримав обширні тяжкі опіки 50 % тіла. Постраждалих у тяжкому стані було направлено до Золотоніської районної лікарні.

На місці пригоди працювали оперативна група Золотоніського РВ УМНС, оперативна група Золотоніського РВ УМВС, бригада швидкої медичної допомоги та аварійна бригада газової служби.

Про це повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100