реклама
Sucurity Police

реклама

Видатні спортсмени Черкас пішли до місцевих шкіл. Там вони зустрічаються зі школярами і проводять майстер-класи, під час яких розповідають про свої спортивні досягнення, діляться зі школярами секретами свого олімпійського успіху. Акцію щодо популяризації спорту у Черкасах започаткували торік. Мета — за допомогою відомих спортсменів заохотити школярів займатися спортом.

– Ми прагнемо популяризувати фізкультуру і спорт в місті. А найкраще це можна втілити в молодіжному середовищі. Відтак ми вирішили продовжити минулорічну акцію із зустрічей відомих спортсменів зі школярами, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ірина Топчій.

Перша зустріч цього року відбулася в загальноосвітній школі № 32, куди завітали одні з найкращих представників школи кікбоксингу і боксу України. Про переваги цих видів спорту, майстерність й мистецтво самовдосконалення розповідали заслужений тренер України Юрій Зубов і його вихованці: майстри спорту, чемпіони Європи, світу, володарі Кубків світу Ігор Яременко, Давид Агаханов та Іван Ткаченко. Зустріч відбулася в актовій залі школи.

На зустріч з іменитими спортсменами завітали учні 5-7 класів. Спортсмени розповіли про свої досягнення, продемонстрували на відео найкращі боєві сутички, показали нагороди, а також фотографувалися й роздавала автографи.

– Не щодня зустрінеш і поспілкуєшся зі справжнім чемпіоном світу. Ця акція є безумовно корисною для нашої школи. Переконана, що частина учнів обов’язково запишеться у спортивні секції. Упевнена, що завдяки спілкуванню зі спортсменами вдасться викликати у школярів повагу до свого міста, – зазначає директор загальноосвітньої школи № 32 Ірина Овчаренко.

У лютому відбудеться ще чотири зустрічі:

16 лютого в колегіум «Берегиня» завітають майстер спорту міжнародного класу зі спортивної гімнастики Ірина Краснянська та заслужений тренер України Алла Красовська;

18 лютого про стрільбу з луку школярам школи № 12 розповідатимуть тренер Наталія Калініченко і юна спортсменка Софія Новіцька;

23 лютого на учнів школи № 10 чекає презентація кульової стрільби від майстрів спорту Сергія Куліша і Миколи Вдовиченка;

25 лютого відбудеться майстер-клас з триатлону для вихованців школи № 18 від майстрів спорту Андрія Більди та Олексія Сюткіна.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100