реклама

реклама

Акція протесту з метою недопущення підвищення цін та комунальних тарифів відбудеться у Черкасах 17 лютого. Про це на сесії Черкаської обласної ради, яка відбулася 15 лютого, повідомив депутат обласної ради від фракції КПУ Віктор Роєнко.

– Наші керівники місцевих органів влади всупереч законам, без рішення відповідних органів (зокрема, у місті Черкаси) надсилають квитанції на сплату за підвищеними тарифами. Це порушення Закону України про державні соціальні стандарти. Це викликає протест громадян. Тому 17 лютого планується акція протесту, – заявив під час виступу Віктор Роєнко. – Я прошу врахувати це і не допускати порушень Конституції і законів.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Антикомуніст 16.02.2011 20:16
Комуністи - брехлива шушера, яка давно продала свого виборця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Бровко 16.02.2011 19:19
Навіщо ця показуха, потрібно всього навсього щоб кумуністи вийшли із влади, в якій вони сьогодні находяться і у ВР не голосували за ці бандітські Закони,А то Петруха цілується в засос із Вітюшой, а черкаські пожилі люди будуть мерзнуть на морозі.... Бред сумашедщего тай годі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Ганна 16.02.2011 11:43
Протестувати комуністам треба в Верховній Раді, де вони дуже злагоджено продукують антинародні урядові закони, а не виводити людей, здебільшого стареньких, на морозні маніфестації. Для галочки, що комуністи в Черкасах є? Сором.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100