реклама

реклама

Минулий тиждень виявився для співробітників головного відділу податкової міліції ДПІ у місті Черкаси «багатим на улов» у буквальному значенні цих слів. Адже при відпрацюванні території м. Черкаси ними було виявлено відразу два підпільних цехи, де здійснювалося виготовлення рибної продукції (копченої та в’яленої) без відповідних дозвільних документів, на даний вид підприємницької діяльності та без документів щодо якості та походження виготовленої продукції.


Організаторами підпільних цехів виявились 63- та 53-річні жителі міста Черкаси, які облаштували підпільне виробництво на околиці міста подалі від «людського ока».

Виготовлення риби проводилось, в умовах, що м’яко кажучи не відповідають будь-яким санітарним нормам, тому податківців зовсім не здивував той факт, що на ведення такого виду діяльності у підприємців не знайшлось жодного дозвільного документа (дозвіл санітарно-епідеміологічної станції, пожежної інспекції, охорони праці).

Виготовлену неоформленими відповідним чином працівниками продукцію, «бізнесмени» збували, в основному, на місцевих ринках за ціною 30 – 40 гривень за один кілограм такої «смакоти».

Оглянувши приміщення податкові міліціонери виявили та вилучили виробниче обладнання та вже готову до реалізації продукцію на загальну суму 476 тисяч гривень.

На підприємців чекає адміністративна відповідальність та знищення виготовленої ними продукції.

Про це повідомляє перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

Фото надані прес-службою податкової міліції

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 ВВ 16.02.2011 18:24
Ну коль нет никаких документов на рыбу и на место осуществления предприниматель ской деятельности, значит нет и самой деятельности. Доказать факт продажи пенсионерами рыбы на рынках сложно, а точнее невозможно ( нет никакой первички ). Так, что я сказал бы, что налоговики обломались. А что если пенсионеры будут утверждать, что заготовили рыбу для себя ( так сказать - на зиму). Кто запрещает? Никто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Света 16.02.2011 16:50
Не забашляли, видно, пенсионеры налоговикам. Рыба вполне симпатично выглядит. Так и вижу, как налоговики "уничтожают" ее с пивком...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100