реклама

реклама

Сьогодні у Черкасах у ПК «Дружба народів» відбуватимуться урочистості з нагоди 90-річчя Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. На свято приїде Голова ВРУ, історик Володимир Литвин. Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Спікер парламенту вручить відзнаки та Почесні грамоти ВРУ науковцям університету. Попередньо, на сесії Черкаської обласної ради, що відбулася 15 лютого, депутати підтримали пропозиції про нагородження відповідною грамотою таких науковців, як Білий О. В., Боєчко Ф. Ф., Кукурудза І. І., Лизогуб В. С., Кляцька Л. М. тощо.

Щоправда виник конфуз, коли за поданням університету депутати мало не проголосували за нагородження Почесною грамотою ВРУ студентки 4-го курсу Богомазової М. В. Губернатора Сергія Тулуба обурило те, що найвищою нагородою парламенту (Почесною грамотою) пропонують нагородити студентку, яка ще не має грамоти ВРУ. Крім того, за його словами, для такої нагороди потрібні певні заслуги, певні досягнення.

Тож незважаючи на виступ ректора університету Анатолія Кузьмінського, де він перелічив усі досягнення студентки (голова студентської ради, активістка, відмінниця навчання тощо) більшість депутатів не підтримали дану пропозицію про нагородження.

реклама

Коментарі  

 
+9 #6 Warrava 17.02.2011 10:45
А народники черкас будуть зустрічатись з босом після грандіозного провалу на виборах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Vesna 17.02.2011 10:36
У нас в країні все як завжди, кожен тягне за собою своїх, от і нагороджувати пропонують своїх...або за окремі заслуги... :P 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Макаренко 17.02.2011 10:27
Красавица, спортсменка, комсомолка? Или ты выйдешь с юбилея награжденной товарищем С.. ах каким товарищем! Или вообще не выйдешь ненагражденной! Как же так - девушке уже целых 20 лет, а Кузь-ский до сих пор ей грамоту ВР не организовал?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Скептик 17.02.2011 10:11
"Історик Володимир Литвин" - звучить смішно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 да так просто 17.02.2011 10:03
бедные водители...Слава Богу я сегодня без машины!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 456786 17.02.2011 09:30
"Тож незважаючи на виступ ректора університету Анатолія Кузьмінського, де він перелічив усі досягнення студентки (голова студентської ради, активістка, відмінниця навчання тощо) більшість депутатів не підтримали дану пропозицію про нагородження."
Правильно, не... грамоты раздавать на право и на лево! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100