реклама Делікат

Аналітики сайту приватних оголошень «Slando» дізналися, яку нерухомість можна купити, продавши одну з найдешевших квартир у столиці, пише видання «Сводка независимых новостей».

Для дослідження взяли квартиру на околиці – в районі «Борщагівка», на вул. Зодчих. Площа житла – 24 м. кв, житлова – 13 м. кв. Стан квартири – «потрібен ремонт». Просять за це житло 300 тисяч гривень ($ 37 тис.).

За цю суму можна придбати трикімнатну квартиру в Кривому Розі, площею 74 м кв., мебльовану, з ремонтом. А також залишаться гроші на будинок із ділянкою 50 соток біля озера в селі Валки Харківської області.

Також за ці 300 тисяч можна купити дві трикімнатні квартири в Краматорську. Апартаменти мебльовані, з технікою. Ще залишаться гроші на будинок із ділянкою 120 соток в селі Івачів Тернопільської області.

Квартира на околиці столиці коштує 37 дач в Селідово Донецької області, або ж будинку в центрі Дніпродзержинська, з хорошим ремонтом, технікою та меблями, площею 65 м кв. Грошей, що залишилися, вистачить на будинок у Марганці.

За $ 37 тис. можна придбати котедж в три поверхи на березі Азовського моря, біля Бердянська. Стан – під обробку. Ще залишаться гроші на будинок у Краматорську. За ці ж гроші – будинок у селі Делятин біля Яремчого, близько від гірськолижного курорту Буковель. На здачу можна прикупити будиночок в дачному кооперативі в селі Кам’яниця під Ужгородом.

У 300 тисяч також обійдеться купівля будинку, площею 156 м. кв. в селі Миронівка під Києвом і ділянки 20 соток, або 25 будинків у селі Бабич Черкаської області, або ж 12 будинків у селі Горинка Тернопільської області.

А якщо шукати не в Україні, то квартиру на околиці можна обміняти, наприклад, на студіо в новому будинку на узбережжі Чорногорії або Болгарії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100