реклама

реклама

У Черкасах цього року планують облаштувати спеціальні майданчики для вигулу собак. Таких місць у якості експерименту має бути три: по одному на території Придніпровського, Соснівського  СУБів та на Митниці. Міська влада пропонує жителям кожного із цих мікрорайонів надати свої варіанти, де можна розмістити такі майданчики.

Майданчики для вигулу собак будуть огороджені, на їхній території розмістять спеціальне обладнання для тренування та розвитку тварин. Також там повісять спеціальні пакети та совки для прибирання відходів, повідомляє прес-служба МВК.

Минулого року ми намагались визначити місця, де можна облаштувати майданчики для собак, однак жителі тих районів були категорично проти, оскільки вважають, що там масово вигулюватимуть тварин, і вони заважатимуть людям, – розповідає в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу міськвиконкому Василь Старіков. – Однак настав час уже цивілізовано вигулювати чотирилапих, а не в парках чи на дитячих майданчиках. Тому ми звертаємось до жителів із проханням самостійно визначитись і запропонувати нам місця, де варто і де необхідно такі об’єкти розмістити.

Надати свої пропозиції можна за телефоном 36-11-35 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Марина 17.02.2011 18:58
Не звертайте увагу на цього БобіхЗдоха,ця людина вочевидь не любить тварин, а вони ж також мають серце як і люди, і так само у них щось болить, а головне те, що вони не продажні як люди, а вірні свої хазяйнам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 БобігЗдох 17.02.2011 13:32
Пропоную зробити майданчик для вигулу собак під мерією!Їм байдуже, а нам - приємно!А другий - під облдержадмініст рацією!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100