реклама Делікат

У день відкриття оранжереї «Дивовижний світ тропіків» у Дитячому парку черкащан зустрічали легкими та загадковими медитаційними звуками, духмяними пахощами та яскравим убранням представники Черкаського центру «Сахаджа йоги» та музиканти «Медитаційного проекту» під керівництвом Олега Мігаля.



– Нарешті цей день настав! – не стримуючи хвилювання говорив директор КП «Зоопарк» Євгеній Ван. – Я виношував цю ідею понад 20 років. А 2 роки тому «Дирекція парків» підтримала мене і розпочала ремонт оранжереї. І ось сьогодні ми бачимо результат. Спільними зусиллями з КП «Дирекція парків» оранжерея сьогодні відчиняє двері для всіх охочих пірнути в атмосферу тропіків.


Ефект присутності реалізувати працівникам зоопарку вдалося сповна. Тут вам і великі різнобарвні метелики пурхають над головою, і кольорові пташки цвірінчать, і яскраві ящірки повзають, і жабенята квакають. А небезпечні тварини знаходяться у біомодулях, за склом: скорпіони, варани, мангусти. Однак це ще не всі представники фауни, які оселилися в оранжереї.

– Ми не зупиняємося й надалі будемо готувати біомодулі для інших тварин: групи безхребетних, маленьких папуг, різних плазунів, – зазначає Євгеній Ван.

За словами директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького, ще 6 років тому Дитячий парк був у занедбаному стані, а про відбудовану оранжереї і не могли мріяти.

– Та спільними зусиллями двох потужних комунальних підприємств «Дирекції парків» і «Зоопарку» ми це зробили. І в майбутньому допомагатимемо реалізовувати ідеї Євгенія Вана, які подобатимуться жителям міста Черкаси, – каже Олександр Романович.

В оранжереї цілодобово працюватиме відеоспостереження, а також за безпекою наглядатимуть охоронці, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Мама 07.08.2013 10:26
Краще хай пан Радуцький розкаже, як в його дитячому парку на наших очах дітей причавило гілкою. А то робить вигляд, що нічого й не було!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Черкащанин 07.08.2013 09:52
До революції у Дитячому парку (який тоді був парком Ярової) діяли театр (практично на місці нинішнього "Салюту") і невеличкий стаціонарний цирк. От якби хтось взявся відновити там цирк - як раз для дітлашні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Фугас 07.08.2013 07:59
Был, видел, оценил. Но пока - максимум в червончик. Ван сам признает, что все еще достаточно "сырое", но цена на билеты уже как бы там была полная комплектация. В воскресенье днем при полном парке народу в павильоне была только молодая пара и малолетний ботан. Женя, сбавляй, бо будет пусто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100