реклама

реклама

У Києві вважають, що Черкаська обласна партійна конференція «Нашої України», результатом якої стала зміна голови партії в області, відбулася з порушеннями статуту партії. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела, що повернулися сьогодні, 18 лютого, з засідання Президії політради «Нашої України».

– Серед підстав для оскарження рішення конференції, яка відбулася 12 лютого, називалися такі порушення: не всі районні організації були запрошені, в частині районних організацій не проводилося обрання делегатів конференції, при роботі конференції не були дотримані вимоги про необхідну чисельність делегатів, не працювала мандатна комісія. Хоч люди і підтримали Володимира Столярчука, але людей було небагато, 35-40… – повідомило джерело. - Керівництву партії у Києві байдуже, хто очолить партію в області, однак слід, щоб зміна керівництва відбулася демократично.

Нині оргкомітет на чолі з Головою політради «Нашої України» Валентином Наливайченком розпочав роботу над підготовкою до нової обласної конференії.

Нагадаємо, що 12 лютого на обласній партійній конференції "Нашої України" головою облорганізації партії був обраний Володимир Столярчук. До цього партієї в області керував екс-губернатор Олександр Черевко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #13 Ай-я-яй 21.02.2011 20:40
Цитую док:
Ну, і який результат вашого подання?

Чи був би результат чи ні, можна було дізнатись лише в суді. А так позовну заяву просто тупо наказали відізвати. Ви що не знали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #12 док 21.02.2011 14:26
подавали позов у суд, щоб захистити обласну Нашу Україну?
-----------------------------------------------------------
Ну, і який результат вашого подання? :D Краще не смішіть людей пане В.
А зараз здійняли гвалт, бо звільнилося місце. Та й тут ці двоє мають власний інтерес - хочуть продати "НУ" партії Костенка і звідти одержати дивіденди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Sirko 21.02.2011 11:24
От цікаво, при чому ж тут Фещенко, якщо мова йде про Черевка. А що, краще було б, якби він залишився?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Ай-я-яй 21.02.2011 09:50
Цитую зірка:

Кожен бачить у іншому лише те, що є в ньому. Ви звинувачуєте нормальних людей - Олену Фещенко та Степана Вінярського. А я роблю простий висновок - хто каже про "дерибан" партійної каси кимось, мріє роздерибанити її сам. І ще, пане Зірка... А де були Ви, коли Фещенко і Вінярський подавали позов у суд, щоб захистити обласну Нашу Україну? В кабінеті у Тулуба? В штабі Партії Регіонів? Чи тихенько дрижали по закутках?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #9 гонта 20.02.2011 01:34
Гріх сміятись. Про покійників згадують або гарно, або нічого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 яша 19.02.2011 21:01
ПОГАНО ЗНАЄТЕ. ФЕЩЕНКО В КОМПАРТІЇ НІКОЛИ НЕ БУЛА, В КОМСОМОЛІ НЕ ПРАЦЮВАЛА.
ЗІРКА, ЗІРКА, А ПАРТІЙНА КАСА, ТО ДІЛО, ПЕВНО, ВАШИХ РУК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 яша 19.02.2011 20:26
не брешіть.вибачте ви не праві за Фещенко що вона має якесь діло до партійних коштів вона ніколине не мала відношення до них.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #6 Володимир Бесараб 19.02.2011 18:59
З яких це пір у "Нашій Україні" з'явилась партійна каса? Так що дерибанити просто не має що. А люди, звичайні партійці і ті що вірять в українську ідею на "власних плечах" робили вибори, при цьому чесно захищаючи право громадян України обирати собі владу. У Ющенка не так багато прихильників, тому що "Наша Україна" складається не з прихильників одіозних особистостей, а з прихильників ідей партії. Треба зізнатися, що за п'ять років дуже мало що вдалося зробити, багато перекручень і порушень. Але потрібно і сприйняти те, що напрямок руху в майбутнє України партією був заданий вірний. Не дивно, що майже всі сьогоднішні опозиційні лідери гніздились і росли в її рядах. Антиподом "Нашій Україні" є ПР. Ну і куди нас українців веде той шлях намічений ПР? Тому не потрібно придумувати "заробітчан", а гуртуватись. Напрямків діяльності всім вистачить, і молодим і "підтоптаним".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #5 Володимир 19.02.2011 15:20
Цитую Україна:
Керівництву партії у Киеві давно начхати на однопартійців,н а тих хто мерзнув на майдані.Вони зачухаються перед виборами,бо дуже захочеться потрапити до ВР!Справжніх фанатів залишилося по десятку на кожен район...всі інші стали політичними проститутками.

Та вже можна і перед виборами не чухатись. Пізно, все вже давно зачухане
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #4 Розплата 19.02.2011 14:47
Цитую зірка:
Ну дуже "Власним джерелам" Фещенко та Вінярському не сподобалось, що їх відлучили від можливості дерибанити партійну касу. Аж так, що вони й сумнівну інформацію здобути спромоглися й чергову брехню оперативно тиснути встигли. Панове пенсіонери! Вгомоніться вже. Або повертайтесь до свого компартійного стойла, або заспокойтесь та пишіть мемуари. Може хоч так заробите.
(Даю безкоштовну пораду, зважаючи на вашу нинішню неплатоспроможн ість :lol: ).

Щодо компартійного минулого Фещенки, це ти правду кажеш. Колись вона з Кузьмінським в комсомолі шашні крутила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100