реклама

реклама

Нещодавно на підприємстві ЗАТ «Укршампіньйон» змінилося керівництво - на посаду директора прийшла нова людина. Частина канівчан сприйняла цю звістку з тривогою, оскільки саме з колишнім керівництвом підприємства люди пов'язували поступове вирішення головної проблеми у взаємостосунках між «Укршампіньйоном» і громадою міста - усунення неприємного запаху під час виробництва компосту, що використовується для вирощування грибів.

Як повідомив газеті «Дніпрова Зірка» новопризначений директор ЗАТ «Укршампіньйон» Василь Єременко, насправді, його першочергове завдання як керівника цього підприємства - повністю вирішити питання із запахами, розпочате його попередниками. Тому робота в цьому напрямку не припинятиметься.

За словами В.Яременка, нещодавно він зустрічався з міським головою Канева Віктором Ніколенком (від ПР), разом вони оглянули підприємство, оцінили обсяг робіт, які вже виконано, та тих, які ще належить виконати найближчим часом, узгодили план дій з усунення неприємного запаху. Мер міста лишився задоволений роботами з покращення екологічної ситуації на підприємстві.

Цими днями за ініціативою В.Ніколенка на ЗАТ «Укршампіньйон» побувала делегація депутатів Канівської міської ради з метою уточнення обсягів і термінів виконання намічених робіт з усунення неприємних запахів у місті.

Нагадаємо, що ЗМІ, зокрема, сайт kaniv.net, вже не раз повідомляли громадськість про проблему, яка виникла на Канівщині у зв’язку з появою там ЗАТ «Укршампіньйон». Компост (суміш курячого посліду, торфу і соломи), що використовується на підприємстві для вирощування грибів, змушував канівців звертатися з листами-зверненнями у різноманітні інстанції. Нині цю проблему спробує вирішити нова влада.

Фото з сайту Тема.

реклама

Коментарі  

 
+14 #1 Сірко 19.02.2011 12:51
А може крім шампійонів ще і регіонали засмерділись від керування на Черкащині
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100