реклама

реклама

Поки черкаська міська влада звітує про те, що «половина «стихійників» перейшли торгувати на ринки міста», невдоволені політикою влади риночники сьогодні зранку, 19 липня, розклали палатки під стінами облдержадміністрації. Щоправда, з палаток поки ніхто не торгує. Мітингувальники просто сховалися у них від палючого сонця.

Риночники, яких влада вважає «стихійниками» вже не раз виходили мітингувати під стіни облдержадміністрації, щоб змусити чиновників не чіпати дрібний бізнес та дати можливість підприємцям торгувати там, де вони і торгували раніше. На одному з останніх мітингів риночники погрожували, що вийдуть «торгувати просто під вікнами чиновників», якщо останні не почують їх вимог.

– Я раніше торгувала по вулиці Смілянській. Та нині спливає вже два місяці, як влада і міліція заборонили мені там працювати, – говорить підприємець Галина Гулевата. – Черкаська влада звітує, що на ринках міста пропонують нам вільні місця. Так я розкажу, які це місця! Спершу нас тижнями водять за ніс, а тоді, якщо і виділять місце, то розміром два квадратних метри. І це не дивлячись на те, яким товаром торгує підприємець. Якщо ж людина відмовляється від такого, то у керівництва ринку є гарна причина сказати наступного разу: «Ми вам вже пропонували, а ви відмовились». Але ж на такому маленькому місці не можна навіть на хліб собі заробити. Та й розташовані ці місця або біля туалетів, або у такому закутку, куди люди не ходять.

Мітингувальники кажуть, що бачили, як сьогодні до облдержадміністрації заходили народний депутат Володимир Олійник та голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

«Прочерк» і в подальшому повідомлятиме читачів про наступні подробиці вирішення ситуації з черкаськими «стихійниками».


реклама

Коментарі  

 
0 #1 Веснянка 19.07.2010 15:13
Мабуть,стихійни ки мають гарні запаси,якщо вже 2 місяці без роботи за щось живуть :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100