реклама

реклама

Приблизно сотню чиновників доведеться скоротити міській владі Черкас унаслідок оптимізації та скорочення коштів на апарат управління. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

У міськвиконкомі штатну чисельність буде скорочено на 30-40 осіб за рахунок скорочення непотрібних функцій. Ще 70-80 осіб чиновників буде скорочено у двох райвиконкомах Черкас унаслідок реорганізації останніх у районні адміністрації з підпорядкуванням міській раді.

– Зустрічалися з кожним департаментом, аналізували функції і способи надання цих функцій… Після мого повернення з двотижневої відпустки ми на розгляд міськради винесемо проект про внесення змін у структуру виконавчого комітету міськради і внесемо пропозиції щодо зміни механізму управління районами в місті, – зазначив 18 лютого на прес-конференції Сергій Одарич.

За словами мера, з 360 працівників міськвиконкому щонайменше 30-40 осіб буде скорочено.

– Зараз перед кожним працівником поставлене завдання виконувати функції і повертатися додому з відчуттям, що бодай одній людині стало жити краще за рахунок сьогоднішньої роботи чиновника. Коли я зустрічаюся з людьми в департаментах, то цікавлюся, хто з  присутніх повертається додому з  таким відчуттям. Є департамент, де ніхто з присутніх не піднімає руки. І дійсно, сьогодні ми знаходимо абсолютно непотрібні функції. Але, на жаль, значна частина функцій регламентована існуючим законодавством, – зауважив мер.

Також відбудеться скорочення і у двох райвиконкомах міста, де нині налічується 302 особи працюючих.

– Із них 76 осіб виконують функції, пов’язані з існуванням районних рад. Ці люди не надають послуги місту,  – пояснив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 док 21.02.2011 14:34
Ці люди не надають послуги місту, – пояснив Сергій Одарич.
-----------------------------------------------------------
Зате надають послуги жителям міста! І досить непогано! Це й коробить одарича, бо не може керувати ними. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Санитар 21.02.2011 13:01
Ребята, умоляю! не надо никого сокращать! Любое сокращение в нашем пространстве заканчивается очень быстро и в 97 процентах увеличением аппарата чиновников и нахлебников процентов на 15-20. Вы лучше УМЕНЬШИТЕ фонд заплаты на 25-30 процентов миськой и районним радам 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Warrava 21.02.2011 12:27
Як це не надають?
Райони,повністю позбавлені повноважень,але справу свою роблять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100