реклама

реклама

Цими вихідними на Звенигородщині на одному й тому ж заокругленні дороги сталося підряд дві аварії. Дісталося усім, навіть інспектору ДАІ.

Так, у суботу ввечері, 19 лютого, на 2 км автодороги між селами Озірна та Водяники 31-річний водій автомобіля «Шкода Октавія» на заокругленні дороги, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем ЗАЗ-110307, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок пригоди водій автомобіля ЗАЗ отримав травми та госпіталізований у Звенигородську ЦРЛ.

Уже через 2 години на тому самому заокругленні дороги водій автомобіля «Тойота Камрі» 1980-го року народження, значно перевищуючи дозволену швидкість та не реагуючи на встановлені попереджуючі знаки про оформлення ДТП, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2105 з увімкненою аварійною сигналізацією, що стояв на узбіччі.

Після зіткнення а/м ВАЗ-2105 зрушився з місця та скоїв наїзд на інспектора ДПС Звенигородського району, який здійснював оформлення ДТП, після чого а/м ВАЗ-2105 зіткнувся з а/м «Шкода Октавія», який стояв далі за а/м ВАЗ-2105 з попередньої аварії.

Внаслідок пригоди інспектор ДПС отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в Звенигородську ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 гонта 21.02.2011 19:48
Дороги від снігу треба чистити, а не вертольотами літати, і на це відібрати всі гроші в райавтодорах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100