реклама

реклама

У Черкасах на вулиці Можайського, поряд із шкіряно-венерологічним диспансером згоріла маршрутка. Подія сталася у п'ятницю, 18 лютого.

Проблеми із автобусом «Еталон», який належить ВАТ «Черкаське АТП 17127», виникли під час рейсу, коли і пасажири і екіпаж відчули підозрілий запах плавленої ізоляції.

Проблема виникла майже на кінцевій зупинці, тож висадивши пасажирів водій вирішив зійти з рейсу та повернутися для техогляду до гаражу. Проте, доїхати до бази автобусу не вдалося. Під час руху вулицею Можайського в моторному відсіку «Еталону», сталося загорання.

Очевидці події, за телефоном «101» одразу викликали рятувальників. З їх слів автобус неквапливо рухався вулицею, коли раптом із моторного відсіку повалив дим. Водій за допомогою вогнегасника намагався боротися із вогнем, проте вогонь поширювався дуже швидко і чоловік вимушено відступив. Черговий пожежний підрозділ СДПЧ-2 міського управління МНС, що прибув за викликом на місце події, оперативно ліквідував загорання, проте пожежа встигла завдати значних пошкоджень транспортному засобу.

Від вогню постраждали панель приладів, внутрішнє оздоблення салону та двигун. Люди не постраждали.

Збиток від пожежі, встановлюється. Причиною загорання стало коротке замкнення електромережі.

Про це повідомляє прес-служба МНС України в області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100