реклама

реклама

У ніч з 17 на 18 лютого була пограбована сільрада села Хацьки (Черкаський район). Про це «Прочерку» повідомив сільський голова Ігор Чекаленко.


– Коли я вранці прийшов на роботу, то побачив те, що ви бачите на фото: решітка з вікна зірвана, вікно відкрите зовні, тож навіть непошкоджене. Думаю, що люди працювали професійно. Усередині зламано четверо замків на дверях і розтрощено п’ять сейфів, – розповів Ігор Миколайович. – Зник ноутбук секретаря сільради. Якби я або бухгалтер залишили свої ноутбуки в сільраді, то і їх би не було. У той же час не вкрали ні факс, ні принтер. Тож я розцінюю це як прагнення створити проблеми в роботі сільради.

Сільський голова зазначає, що декілька місяців тому невідомі порізали колеса автомобіля секретаря сільради. А торік хтось розбив вікна у сільському магазині і в будинку депутата сільради.

– Версій щодо події може бути багато. Але їх слід озвучувати працівникам правоохоронних органів. Поки що мене ніхто ні про що не запитував. А правоохоронці до цього часу не знайшли винних, – бідкається Ігор Чекаленко.

 

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100