До Смілянського міського відділення 13 серпня звернувся 33-річний житель міста Старий Самбір Львівської області із заявою про те, що близько 15.40 на автодорозі Сміла-Білозір'я (поряд із селом Білозір'я) невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «Ауді А6» синього кольору.

Під час розмови з потерпілим було з’ясовано, що в інтернеті він розмістив оголошення про продаж автомобіля. Через деякий час йому зателефонували та запропонували придбати в нього «Ауді А6», але за умови, що продавець сам прижене машину до покупця. Будучи впевненим в успішній угоді та задоволений умовою, автовласник рушив у путь.

На зустріч, яка відбулася в самому центрі м. Сміла, покупці приїхали на автомобілі такої ж марки, яку хотіли придбати. Ретельно обдивились автомобіль. Потім «покупець» із власником сіли в «Ауді А6», а другий «покупець» поїхав попереду на своєму автомобілі. Вирішили їхати до села Білозір’я, начебто там, за словами шахраїв, вони віддадуть продавцю гроші. Їхавши по трасі, чомусь несподівано звернули у лісок. Але чому, продавець здогадався, коли зупинились. Погрожуючи фізичною розправою, власника викинули з салону його ж автомобіля, забравши при цьому документи на машину та гроші, які він мав при собі, і зникли з місця злочину.

Під час оперативної роботи правоохоронці з’ясували, що «покупцями» виявились 28-річний житель села Вергуни та його напарник 36-річний житель міста Черкаси. Згідно з чинним законодавством на злочинців чекає покарання за ч. 3 ст. 289 КУпАП від 7 до 12 років, інформують у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Стрий 19.08.2013 14:12
Пан начальник кинув прийом у Золотоноші і по дзвінку Андрія Дреслі кинувся на перехват...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Грушка 19.08.2013 13:46
Кажуть Дресля взяв голими руками...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Дай,дай , дай... 19.08.2013 12:51
Ліпандін разом із Андрієм Дреслею затримали цих злочинців
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100