реклама

реклама

orkks 26 лютого о 17.00 в обласній філармонії 15-річчя творчої діяльності відзначатиме Черкаський муніципальний духовий оркестр. Ювіляр запрошує черкасців та гостів міста відвідати з цієї нагоди святковий концерт.

– Духовий оркестр – це провідний творчий колектив міста та області. Працюють в колективі високопрофесійні, віддані мистецтву музиканти. Ми обслуговуємо міські заходи, займаємося концертною діяльністю, супроводжуємо вечори відпочинку черкасців, відроджуємо та популяризуємо духову музику, – розповідає директор оркестру Валентина Лич.

Репертуар колективу досить різноманітний. До програми виступів входять твори світових класиків І. Баха, Л. Бетховена, Д. Шостаковича, Дж. Гершвіна, П. Чайковського, С. Прокоф’єва, М. Римського-Корсакова, А. Хачатуряна. У цілому репертуар налічує близько 400 творів класики та естради. На базі оркестру діють два творчі колективи – джаз-бенд та камерний квартет.

Довідка: Оркестр створено 2 лютого 1996 року сесією міської ради на прохання ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Оксана 24.02.2011 10:22
Створення духового оркестру - було великим бажанням Володимира Олійника, який попросив ветранів ...випросити це у черкаських депутатів:) Але колектив - гарний! І, без сумніву, коджне місто, яке себе поважає, повинно мати духовий оркестр (як мінімум!).Вітаю оркестрантів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100