реклама Делікат

реклама

У Черкасах провели чемпіонат зі службового двоборства серед працівників міліції області.

У змаганнях взяли участь 116 правоохоронців із 32 міськрайвідділів і підрозділів УМВС в Черкаській області. Кращі спортсмени чотирьох вікових груп змагалися у бігу та стрільбі.



За результатами змагань найкраще впоралися із завданням та посіли перше місце у першій віковій групі сержант міліції батальйону патрульної служби Віктор Руденко, у другій віковій групі – старшина міліції батальйону патрульної служби Костянтин Федоров, у третій віковій – начальник сектору кадрового забезпечення Придніпровського райвідділу міліції в місті Черкаси капітан міліції Іван Давиденко, у четвертій віковій групі – старший дільничний інспектор Соснівського райвідділу міліції в місті Черкаси майор міліції Дмитро Бойко.


За підсумками чемпіонату УМВС командну першість здобула команда батальйону патрульної служби при УМВС України в Черкаській області, яку нагороджено кубком чемпіонату зі службового двоборства, друге місце дісталось команді Придніпровського райвідділу міліції, а третє – спеціальному батальйону судової міліції «Грифон». У прес-службі обласної міліції відзначають, що більшість учасників змагань, які показали найкращі результати, займаються спортом на професійному рівні і мають відповідні відзнаки.


Переможці змагань увійшли до складу збірної команди УМВС і будуть представляти Черкаську область на чемпіонаті МВС України зі службового двоборства, яке відбудуться з 17 по 19 вересня в місті Рівному.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100