Прокуратурою міста Черкаси затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно головного державного податкового ревізора-інспектора одного з відділів ДПІ у м.Черкаси Черкаської області ДПС України.

32-річний чоловік підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України – одержання службовою особою в будь-якому вигляді хабара за виконання в інтересах того, хто дає хабара, будь-якої дії з використанням наданої їй влади.

Як повідомив прокурор міста Олександр Маслюк, слідством встановлено, що посадовець вимагав та отримав від підприємця з Черкас гроші. Взамін обіцяв погасити заборгованість підприємця по санкції за порушення податкового законодавства і видати йому довідку про відсутність такої заборгованості. Затримали податківця під час отримання коштів. В подальшому його було звільнено з правоохоронних органів.

Наразі обвинувальний акт розглядається у Придніпровському районному суді м.Черкаси.

За подібні правопорушення Кримінальний кодекс України передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 незнайка 03.09.2013 15:34
таже самая журналюжка на окдаде Пресс-секретаря
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 ирина 03.09.2013 14:59
и опять тоже самое..ни ФИО.ни в каком отделе работал..НИ-ЧЕ-Го конкретного!! что за новости??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100