реклама Делікат

реклама

В. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов просить департамент освіти та гуманітарної політики, першого заступника міського голови Віктора Беззубенка та директорів шкіл звернути особливу увагу на організацію роботи шкільних їдалень. Про це він сказав на вчорашній нараді в міськвиконкомі.

– Через незадовільне фінансування з організацією роботи шкільних їдалень можуть бути проблеми. Їх не повинно бути. Потрібно домовлятися до отримання коштів, – зазначив Віктор Федорович.

Між тим він наголосив, що на сьогодні актуальною залишається проблема з проплатами рахунків держказначейством.

– Звичайно, не все зроблено державою і владою для того, щоб школи нормально функціонували цього року. Хоча й спрямовано з бюджету, як ніколи, – 25,6 млн грн на оновлення матеріально-технічної бази шкіл, але, на жаль, профінансовано 8 млн, а дійшло до шкіл –трохи більше половини… Є проблеми роботи казначейської служби. Це дуже прикро, – наголосив Віктор Білоусов.

Натомість заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики, начальник управління освіти Євгеній Степко в коментарі «Прочерку » переконує: нині перед постачальниками продуктів у їдальні боргів влада немає, тож хвилюватися немає приводу.

– Мабуть, Віктор Федорович (Білоусов, – ред.) звернув на це увагу, побувавши на шкільній конференції. Там піднімалося питання харчування в шкільних їдальнях, – припускає Євгеній Петрович. – Але станом на перше вересня ніяких боргів перед постачальниками продуктів ми не маємо. Звичайно, департамент контролюватиме їхню роботу та виконання тендерних договорів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #12 *****вцев 05.09.2013 01:39
Зачем вообще детей кормить ? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Оксана К 04.09.2013 19:47
А навіщо ви отой бэзпредел робили з Одаричем? У нього все виходило, а не виходило, то він їхав у Київ. А у вас тепер проблема на проблемі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 observator 04.09.2013 15:10
профінансовано 8 млн, а дійшло до шкіл –трохи більше половини.. ============ ЭТО - КАК?! За такое, вообще-то, сажать надо! Заявление в прокуратуру - подавал? Или клерк из казначейства в голубой власти - главный начальник?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Іван 04.09.2013 15:08
Білоусов, вчи матчасть! Перш ніж таке говорити хоч запитай у власних підлеглих та перевір інформацію. Зразу видно шо товарищь не в темі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Loki 04.09.2013 14:37
"Апо… аполитично рассуждает, клянусь честное слово! Он видит жизнь только из окна своего персонального автомобиля, клянусь, честное слово!" (С) Не пора ли ему поставить свои прыпущення шире и начать уже говорить о том, чито под нэоруководством нэзабвенной кпсс, не только в школьных столовах, но и во всех черкассах, могут, в соответствии традициям и обычаям партии, выныкнуть проблемы с едой?)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 Фугас 04.09.2013 14:35
ВФ, а вы с Сысоевой консультировали сь как поступить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Живу в Че 04.09.2013 14:33
Це дуже прикро, – наголосив Віктор Білоусов.

І ЦЕ ВІДПОВІДЬ ТОГО, ХТО КЕРУЄ МІСТОМ? Де конкретні дії???
Може, хай ще сльозу пустить цей немічний мер?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 очі бачуть 04.09.2013 14:32
знову казначейство виноване :lol: хто вср@вся - невістка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Катерина 04.09.2013 14:31
Білоусов зам признався у своїй некомпетентност і і невмінні управляти. Боже, позбав Черкаси недолугого комуністичного вискочку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 незнайка 04.09.2013 14:25
Похоже до сих пор не все кадровые вопросы решил Заняться больше нечем кроме контролировать Держказначейств о
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100