реклама Делікат

реклама

Черкаська обласна організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» звернулася до мешканців Умані з закликом відстежувати, фіксувати та передавати інформацію про порушення законодавства й утиски прав та інтересів українців Умані з боку органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів та іноземних туристів.

Як відомо, вже 1 вересня до Умані почали масово прибувати хасиди, які з 5 на 6 вересня святкуватимуть юдейський новий рік біля могили свого духовного лідера Нахмана. Щороку приїзд іноземних туристів створює великі незручності для громади міста, через що у районі компактного перебування хасидів весь час зберігається напруга у стосунках між місцевими мешканцями та приїжджими юдеями.

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» послідовно привертає увагу до проблем, що є в царині взаємин уманців та хасидів, зокрема в питанні дотримання хасидами українського законодавства за бездіяльности влади. Крім того, є проблема утисків конституційних прав уманців та перешкоджання реалізації законних інтересів місцевих мешканців-громадян України на догоду хасидам і власній вигоді державної та уманської міської влади.

Черкаська обласна організація ВО «Свобода» закликає спільно фіксувати порушення законодавства та прояви свавілля з боку органів місцевого самоврядування, охорони правопорядку, іноземних туристів та передавати цю інформацію уманським свободівцям. Крім того, націоналісти закликають українців Умані організовуватися в загони народного патруля для припинення порушень хасидами та владою українського законодавства й підтримувати порядок у місті власними силами або ж долучатися до вже створеного Уманською «Свободою» загону.

Долучитися до свободівського загону народного патруля або передати інформацію про виявлені порушення українського законодавства уманці можуть: за телефоном (097)9694222 (Сергій Яремчук), відправивши листа на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або у соціяльних мережах.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100