Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ТОВ «Валентина» (м. Звенигородка) привести ціни роздрібної реалізації високооктанових бензинів (А-92, А-95) до економічно обґрунтованого рівня.

Під час здійснення планової перевірки територіальним відділенням виявлено, що товариство протягом 2012 року встановлювало необґрунтовано завищені ціни на високооктанові бензини (А-92, А-95), що реалізуються у роздріб у місті Звенигородка.

Із метою припинення дій, що містять ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, відділенням надано рекомендації ТОВ «Валентина» привести ціни роздрібної реалізації високооктанових бензинів (А-92, А-95) до економічного обґрунтованого рівня та в подальшій господарській діяльності дотримуватися законодавства про захист економічної конкуренції.

Про результати розгляду рекомендацій суб’єкт господарювання має повідомити територіальне відділення в десятиденний термін, інформують у прес-службі АМКУ області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100