Оперативники Міндоходів «накрили» шостий з початку року підпільний цех із незаконного виготовлення алкогольного фальсифікату. Про це повідомив начальник Головного оперативного відділу ДПІ у м. Черкасах підполковник податкової міліції Тарас Білокінь.

За його словами, підпільний цех із виробництва горілки організував житель міста Золотоноша у власному непримітному домоволодінні.

Процес виробництва зводився до банального змішування спирту з водою за допомогою нехитрого приладдя, а отримана суміш розливалася в пластикові пляшки. В подальшому «хімік-підприємець» продавав виготовлені напої жителям Золотоноші за помірними цінами.

Під час проведення обшуку вилучено як речовий доказ незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення на суму близько 10 тис. грн. Долю колишнього господаря вказаного майна вирішить суд, інформують у прес-службі ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області.

За цим фактом слідче управління ГУ Міндоходів у Черкаській області розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100