реклама Делікат

реклама

 Перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко вважає, що саме капітальний ремонт доріг сьогодні є найболючішою проблемою міста.


– Якщо ми змогли підготувати Черкаси до зими, уладнати проблеми з постачанням гарячої води, віднайти в бюджеті кошти на ремонт ліфтів, то з капітальним ремонтом доріг, яким до цього особисто займався колишній міський голова Сергій Одарич, доводиться наводити лад протягом тривалого часу, – говорить Віктор Анатолійович. – Під час спільної наради усіх комунальних служб міста, які задіяні в ремонті шляхів міста, ми виявили, що проектна документація не відповідає не лише будівельним нормам, а й здоровому глузду. Коли б ми за таким сценарієм продовжили ремонт, то наразили б на кримінальну відповідальність виконавців робіт.

Особливо багато недоліків було виявлено на вулиці Козацькій, де було запроектоване неправильне водовідведення. Крім того, запланована ширина дороги не дозволяє встановити світлофори, оскільки бракує місця для островів безпеки. А от для прикладу на Благовісній запроектували лише дорогу, а про примикання, місця зупинок, кармани – забули, інформують у прес-службі Черкаського міськивокному.

– Тому створена робоча група намагається у якнайшвидший термін змінити документацію і привести її до норм чинного законодавства, – наголосив перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко. – Що ж стосується ямкового ремонту, то ми рухаємося згідно з графіком. Зараз роботи призупинив дощ, як тільки погода налагодиться – комунальники одразу ж продовжать розпочате.

реклама

Коментарі  

 
+1 #27 федор принципиальный 09.09.2013 18:25
Шановний,ты же три года сюсюкался с одаром,поддержи вал,подыгрывал ему,объединили фракции в горсовете,обидн о,что у руля нашего города безвольные,безд арныые людишки беззубенко-караси,ни опыта в работе,ни желания работать=балаболки,разоб раться,ну что за три года в кресле первого зама сделано для города выдающегося,нез абываемого,комм унальный транспорт на ладан дышит,дороги-тротуары-светофоры одни обещания,зима на носу,господа,не забудьте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #26 123 09.09.2013 17:45
Что ни говори, а по дорогам, которые сделал Одарич, - ездить одно удовольствие! А учитывая тот факт, что дороги за зиму не развалились, значит их сделали с соблюдением всех необходимых норм. Так, что господину Беззубенку стоит прикрыть свой рот, все равно если поступит команда его снять - то снимут, как бы он не плевал в минувшую власть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #25 антон 09.09.2013 14:49
Торгаш Беззубый,стучал Одаричу про губернатора,а ему про Одарича.Сидел и стриг бабло с лифтов и с тендеров,а теперь оно не довольно....бредятина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #24 Котигорошко 09.09.2013 14:05
Взагалі зрозуміти Безд......ка дуже тяжко. Лизав, лизав і не долизав дупу Алєгічу, а тепер почав плювати в колодяз з якого прийдеться самому ж воду пити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #23 11 09.09.2013 11:29
п......ы горячей воды нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #22 Остап 09.09.2013 10:39
Кроме "делєжа" посад з часу зняття Одарича нічим міськрада і депутати не займалися і не займаються. Про ремонт доріг вже мовчу..... Те що Карась з Буззубенком і Білоусовим залатали вже повипадало........ Одним словом ЗВІЗД***ЛИ..... ПРАВИЛЬНОЙ ДОРОГОЙ ИДЕТЕ ТОВАРИЩИ !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #21 КАКТУС 09.09.2013 10:14
Взагалі проектну документацію перевіряють експерти, що мають на це право, і розуміються на цьому. Хто з учасників "спільної наради усіх комунальних служб міста" є експертом у сфері будівництва, і має відповідний сертифікат???????
То про які порушення йде мова, це схоже на розмову "бабушек возле подьезда"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 Вышинский 09.09.2013 10:09
[quote name="Аркадій"]Одарич був нормальним мером
А Тулуб з Білоусовим і Беззубенко загнали місто в повну ж...[/quotОдарич - это тв**ь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #19 Аркадій 09.09.2013 10:00
Одарич був нормальним мером
А Тулуб з Білоусовим і Беззубенко загнали місто в повну ж...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #18 Фугас 09.09.2013 09:25
Предлагаю проводить ямковые ремонты непосредственно купюрами. Если до полтинника - по любому дешевле будет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100