реклама Делікат

реклама

Співробітники СБУ викрили протиправну діяльність заступника директора та працівника з реалізації лісопродукції одного з спеціальних комунальних підприємств Черкаської області, які налагодили схему отримання неправомірної вигоди від комерційних структур.

Встановлено, що службові особи вимагали від одного із приватних підприємців 120 тисяч гривень за надання оформлення дозвільної документації на проведення вирубки дерев вздовж автошляху «Звенигородка-Городище» та подальшої їх реалізації.

Співробітники СБУ затримали заступника директора «на гарячому» під час отримання чергової частки коштів у сумі 15 тисяч гривень. Крім цього, правоохоронці попередньо задокументували факт одержання неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч гривень.

За цим фактом слідчим відділом УМВС в Черкаській області здійснюються слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального Кодексу України, інформують у прес-службі СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Кстати 09.09.2013 13:38
Пан Липандин В.В а де Ви ы Ваши выдомство находились в цей час?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100