Низку складних і важливих питань щодо використання прибережної смуги Кременчуцького водосховища розглянуто 5 вересня на черговому засіданні комісії з питань дотримання вимог земельного та водного законодавства в межах Кременчуцького водосховища, яке провів її голова – перший заступник голови обласної ради Володимир Вовченко.

Про це повідомляє управління з питань інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ облдержадміністрації.

На численних прикладах порушень законодавства, допущених при виділенні в оренду земельних ділянок, і навіть незаконного привласнення землі наголосив заступник начальника управління з контролю за використанням та охороною земель Держсільгоспінспекції в Черкаській області Андрій Лобунець, доповідаючи про результати перевірок використання об’єктів на території прибережної захисної смуги Кременчуцького водосховища в адміністративних межах Свидівоцької сільської ради Черкаського району. До десятка протоколів про адмінпорушення передано у прокуратуру області, 7 клопотань на понад 50 земельних ділянок, з вимогою про усунення порушень законодавства, передано в Свидівоцьку сільську раду, на кількох суб’єктів, які уникають спілкування з перевіряльниками, матеріали передано в УМВС у Черкаській області. Фахівець навів і інші факти порушень. А також повідомив і про результати деяких перевірок у Золотоніському, Канівському, Чигиринському районах та м.Черкаси.

З інформації стосовно врегулювання дозвільних питань щодо відведення земельних ділянок в межах прибережної захисної смуги ознайомила присутніх начальник Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Тетяна Осокіна. На жаль, і вона наголосила на численних порушеннях земельного, водного кодексів та закону про містобудівну діяльність, що допущенні при виділенні та експлуатації прибережних земельних ділянок.

Про стан усунення порушень санітарних норм, що вчинені користувачами прибережної смуги на території м. Черкаси, встановлених за результатами перевірки, проведеної спеціалістами департаменту містобудування Черкаської міської ради, поінформував заступник міського голови м.Черкаси Павло Карась.

Як наголосив перший заступник голови обласної ради, голова комісії Володимир Вовченко, аналогічно із Свидівоцькою сільською радою та м. Черкаси перевірки буде проведено і на території решти адміністративних одиниць, які знаходяться біля Дніпра. Наступною на черзі буде Коробівська сільська рада Золотоніського району.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 Федорченко 10.09.2013 10:48
Був вчора в ресторані "Чайка" і бачив на свої очі як "жебракує" пан Б... В.Г.,який "біднякам" "безплатно" понаділяв клаптиками землі на набережній Дніпра. Як би Ви бачили цього чоловіка, то зразу напевно подумали, що це Орангутанг, від "голоду" очі позапливали, штани сам надіти не може, в машину тілоохоронці заихають, тому що сам не може сісте.На відміну від цього к... Герой уже три роки "розбірається" і виде "слідство", хтож все таке наробив скільки клопоту із цією землею і "безлплатно" пораздавав її, в тойц час як кожна копійка в Папіка на "счету"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 ирина 09.09.2013 21:56
ни о чем!! как говорится...балакали-балакали.сіли..та й заплакали!! если они сами же и все застроили,то как же они снесут то все?? какая СБУ и прокуратура,есл и все чины там особнячки возвели!!?? а в Коробовке...а в Коробовке такие виллы,что с космоса видно соьачьи будки!!! а они будут решать!что,в какой кабак вечер поехать??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Alex 09.09.2013 21:23
Цитую Герешенко:
Чому СБУ "ніяк" не може зайнятись цим товстяком...

Тому що в СБУ у самих рильце в пушку. Он біля водозабору за Свидівком скільки собі понастроювали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Анатолій 09.09.2013 17:27
А Бочку коли знесуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Герешенко 09.09.2013 16:01
Чому СБУ "ніяк" не може зайнятись цим товстяком...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 незнайка 09.09.2013 15:27
Для чего ВРУ принимаются Законы которые не выполнятся и ответственности за это никакой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Котигорошко 09.09.2013 15:14
А чому основного винуватця не пригласили, тобто екс-начальни ГУ земельних ресурсів в Черкаській області В. Б..., який так накеруваві "нароздавав" на набережній Дніпра земельок, що Папік уже три роки "розсідує" і напевно не розслідує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100