реклама Делікат

реклама

Як вже повідомлялось, Шевченківський районний суд м. Києва проводить судовий розгляд кримінального провадження стосовно обвинуваченого, колишнього міського голови міста Черкаси Сергія Одарича.

Вказана особа обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 КК України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення).

Водночас, засобам масової інформації обвинувачений прокоментував, що вказане кримінальне провадження стосовно нього сфальсифіковане, з метою залякати та змусити його відмовитись від політичної боротьби.

Проте, розслідування кримінального провадження проведено виключно у відповідності з кримінальним процесуальним законодавством.

Зокрема, під час підготовчого судового засідання суд встановив, що обвинувальний акт складений у відповідності до вимог Кримінального процесуального кодексу України.

Таким чином, розповсюджена Одаричем С.О. інформація не відповідає дійсності, і є позицією його захисту. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Гонта 10.09.2013 12:29
Прокурорів потрібно саджати на лаву підсудних. Чому? Спочатку прокуратура не оскаржила в суді не законне рішення міськради про дострокове припинення повноважень міського голови. На момент прийняття рішення не було жодної підстави, згідно Закону, це робить. Потім допустила силове захоплення влади в місті з використанням бандугрупування , яка застосувала грубу фізичну силу. Мовчала прокуратура і тоді, коли самопроголошена "нова" влада почала на свій розсуд деребанити бюджет. Про позбавлення повноважень мера могла оголосити лише ТВК, після прийняття нею відповідного рішення про позбавлення і оголошення нових виборів мера. Натомість, прокуратура лише зараз намагається виправдати дії злочинців, сама в них перетворившись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 ирина 10.09.2013 09:19
ха..еще бы...тут говорят плати 200 тыс.,а потом что прав?? ну абсурд!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Микола Кудрявцев 10.09.2013 09:16
Формально обвинувальний акт складений відповідно до вимог законодавства, це так. Там немає помилок, посилання на норми КПК є, аркуші пронумеровані, і так далі. А от те, що слідство вперто не бажало бачити очевидні але незручні речі - в суді буде чудово видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Містянка 10.09.2013 09:14
Сергій Одарич: Заяви прокуратури – не відповідають дійсності :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Виктор 10.09.2013 09:09
А в самом криминальном деле прокуратуры против Одарича какие факты "відповідають дійсності"? :lol: :lol: :lol:
Факты придуманные Тулубом и Компани? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100